ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουρνιέ στο Sport24.gr για Τσιμίκα: "Ταξιδεύω συχνά στην Ελλάδα, αλλά όχι τώρα"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αθλητικός διευθυντής της Νις, Ζουλιέν Φουρνιέ, πήρε θέση στο Sport24.gr για τα σενάρια που τον ήθελαν να έχει ταξιδέψει στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα.

Τα μεσάνυχτα (29/5) η Equipe ανέφερε ότι η γαλλική Νις όχι μόνο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Τσιμίκα, αλλά και πως ο αθλητικός διευθυντής της, Ζουλιέν Φουρνιέ, έχει ταξιδέψει στην Αθήνα για να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό τη μεταγραφή του.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον 46χρονο Γάλλο παράγοντα για να μάθει αν πράγματι βρέθηκε στη χώρα μας για τον αριστερό μπακ των "ερυθρόλευκων". Ο Φουρνιέ διέψευσε όσα γράφτηκαν στη χώρα του και αναδημοσιεύτηκαν στην Ελλάδα, λέγοντας τα εξής:

"Έρχομαι συχνά στην Ελλάδα γιατί ένα μέρος της οικογένειάς μου βρίσκεται εκεί. Τις τελευταίες μέρες όμως δεν έχω έρθει, επειδή όπως θα ξέρετε είναι απίθανο να ταξιδέψω. Δεν υπάρχει τίποτα σχετικά με αυτόν τον ποδοσφαιριστή".

Η Νις πραγματοποίησε φέτος πολύ καλή σεζόν στη Ligue 1 που ως γνωστόν διεκόπη λόγω κορονοϊού, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με απολογισμό έντεκα νίκες, οκτώ ισοπαλίες και εννέα ήττες. Προπονητής είναι ο Γάλλος παλαίμαχος χαφ, Πατρίκ Βιεϊρά.

Το συμβόλαιο του Τσιμίκα με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το 2022 και η διοίκηση των "ερυθρόλευκων" ζητούσε μέχρι πρότινος περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Η Νις είχε φέτος τρεις αριστερούς μπακ. Τον Ενσοκί που έκανε 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (έπαιξε και ως στόπερ), τον Ρίζα Ντουρμίσι που γύρισε στη Λάτσιο (ήταν δανεικός στη Νις) και τον Ρασίν Κολί που τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στη Φαμαλικάο της Πορτογαλίας.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Στην Αθήνα για Τσιμίκα η Νις, σύμφωνα με τους Γάλλους
Ολυμπιακός: Πανέξυπνη κίνηση ο Ζότα
Απόστολος Αποστολόπουλος: Ένας ευφυής φουλ μπακ
Ολυμπιακός: Η γκολάρα του Βαλμπουενά και το μαγικό με θύμα τον Σισέ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ