ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουντώνουν τα σενάρια για Καρσελά - Εμενίκε

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ύστατη προσπάθεια της Σταντάρ Λιέγης για την απόκτηση του Καρσελά, που δεν ήταν στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (31/1), φορτσάρει για τον Εμενίκε η Αλάνιασπορ. Ανακοίνωσε τον Ζντιέλαρ η Παρτίζαν.

Μπορεί από τους "κομμένους", ο Μεχντί Καρσελά να επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, ωστόσο είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο η τελευταία μέρα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου να βρει τον Μαροκινό εκτός Ρέντη.

Και αυτό γιατί η Σταντάρ Λιέγης φέρεται έτοιμη να κάνει την ύστατη προσπάθεια επιστροφής του παίκτη στο "Maurice Dufrasne"! Από το πρωί της Τετάρτης (31/1) και με λίγες ώρες να απομένουν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, τα σενάρια στο Βέλγιο πληθαίνουν σχετικά με την επιθυμία των "ρους" να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Καρσελά.

Η Σταντάρ Λιέγης δεν έδωσε συνέχεια στο ενδιαφέρον της για τον Λιόρ Ρεφάελοφ και στρέφεται πλέον στον Μαροκινό εξτρέμ, που έχει ήδη δύο θητείες με τη φανέλα του βελγικού συλλόγου (2008-2011, 2013-2015). Για να τα καταφέρει, η Σταντάρ θα πρέπει να βρει άκρη με την Γρανάδα και τον Καρσελά και ο Ολυμπιακός να δώσει τη συγκατάθεση του τερματίζοντας τη συνεργασία του με τον παίκτη.

Οι Βέλγοι επιμένουν ότι οι "ρους" θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να κάνουν πραγματικότητα την τρίτη θητεία του Μαροκινού στην ομάδα. Θέλοντας να τον αποκτήσουν δανεικό, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Κερασάκι στην τούρτα της συγκεκριμένης υπόθεσης; Ο Καρσελά ήταν απών από την πρωινή προπόνηση των "ερυθρολεύκων" την Τετάρτη. Όχι αδικαιολόγητα πάντως. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε συνδυασμό με όσα διαβάσατε παραπάνω.

ΑΛΑΝΙΑΣΠΟΡ ΓΙΑ ΕΜΕΝΙΚΕ

Εξαιρετικά πιθανή βλέπουν στην Τουρκία την μετακίνηση του Εμάνουελ Εμενίκε από τον Ολυμπιακό στην Αλάνιασπορ. Εδώ και δύο μήνες ο Νιγηριανός είναι "ξένο σώμα" στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ωστόσο το βαρύ συμβόλαιο του στάθηκε αποτρεπτικός παράγοντας για όποια ομάδα εξέφρασε το ενδιαφέρον μέχρι σήμερα. Οι Πειραιώτες ψάχτηκαν και στη ρωσική αγορά για να "ξεφορτώσουν" τον παίκτη, όμως η... λύτρωση ίσως έρθει τελικά από τη γείτονα χώρα.

Η Αλάνιασπορ βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικών και ο Εμενίκε είναι πολύ ψηλά στη λίστα της. Μάλιστα από το πρωί της Τετάρτης (31/1) στην Τουρκία υποστηρίζουν ότι ο παίκτης φτάνει στην Κωνσταντινούπολη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, καθώς επιθυμία του είναι να επιστρέψει στο πρωτάθλημα της Super Lig. Τονίζοντας ότι "πλέον είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να δώσει τη συγκατάθεση του". Αν πράγματι ισχύει το τελευταίο, τότε η αποχώρηση του Εμενίκε από το Λιμάνι είναι θέμα ωρών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΖΝΤΙΕΛΑΡ Η ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Παίκτης της Παρτίζαν είναι και επίσημα ο Σάσα Ζντιέλαρ, την απόκτηση του οποίου ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος του Βελιγραδίου νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο Σέρβος αμυντικός χαφ υπέγραψε στην Παρτίζαν ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν, με τους Σέρβους να διατηρούν οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι. Ο Ζντιέλαρ μετέβη στην Κύπρο για να ενταχθεί στη νέα του ομάδα, καθώς η Παρτίζαν βρίσκεται εκεί κάνοντας μίνι προετοιμασία ελέω της διακοπής του σερβικού πρωταθλήματος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ