ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Φουλάρει" για Μολέντο ο Ολυμπιακός

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν “γκαζώσει” για τον Βραζιλιάνο στόπερ της Ιντερνασιονάλ, Ροντρίγκο Μολέντο. Μεγαλύτερο "αγκάθι" ο σύλλογος του Πόρτο Αλέγκρε παρά ο ποδοσφαιριστής.

Νέος κύκλος επαφών τις τελευταίες ώρες ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ιντερνασιονάλ για τα... μάτια του Ροντρίγκο Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα των “ερυθρολεύκων” για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας.

Από τον χειμώνα έχει γίνει η προεργασία, αλλά τότε ο Μολέντο είχε ξεκαθαρίσει ότι αυτό που ήθελε ήταν να επέστρεφε στην Βραζιλία περισσότερο για οικογενειακούς λόγους.

Τον τελευταίο μήνα, ωστόσο, φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του 31χρονου άσου. Λέγεται ότι με ένα ποσό κοντά στα 800 χιλιάρικα ετησίως (συν τα μπόνους) ο Μολέδο δεν έχει κανένα πρόβλημα να ξαναφύγει από την πατρίδα του και να ετοιμάσει βαλίτσες για Ελλάδα. Αυτή τη φορά όμως για να πάει στον “αιώνιο” αντίπαλο του Παναθηναϊκού.

Το μεγαλύτερο “αγκάθι” αυτή τη στιγμή είναι η Ιντερνασιονάλ και όχι ο παίκτης. Ίσα-ίσα που αν ο Μολέντο ήταν αρνητικός στην προοπτική του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες δεν θα έμπαιναν στη διαδικασία να “φουλάρουν” τις συζητήσεις τους με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε.

Η Ιντερνασιονάλ, λοιπόν, ζητάει ακατέβατα 2 με 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Δεν τα λες και λίγα για έναν ποδοσφαιριστή που είναι 31 ετών και δεν έχει μεταπωλητική αξία.

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό του και παρά τα όσα λέει η Ιντερνασιονάλ ότι επιθυμεί να τον κρατήσει έως τις 14 Ιουνίου που διακόπτεται το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, ίσως έχουμε εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Κι αυτό, γιατί ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει “φουλάρει” για την απόκτησή του, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Βραζιλία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ