ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φουλ επίθεση ο Ολυμπιακός εναντίον ΕΠΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Φουλ επίθεση ο Ολυμπιακός εναντίον ΕΠΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το χέρι του Πέτρου Μάνταλου στη Νέα Σμύρνη ήταν η αφορμή της "έκρηξης" για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, εναντίον της "ΕΠΟ της εξυγίανσης", αλλά και των ΑΕΚ - ΠΑΟΚ. Αιχμές για FIFA/UEFA και τον υφυπουργό αθλητισμού αφήνουν οι ερυθρόλευκοι.

Επίθεση σε ΕΠΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ εξαπέλυσαν οι ερυθρόλευκοι, που μέσω επίσημης θέσης τους αφήνουν αιχμές και για τον ρόλο των FIFA/UEFA και τον υφυπουργό αθλητισμού. Κάνουν λόγο για κατήφορο δίχως τελειωμό του ελληνικού ποδόσφαιρου, τονίζοντας πως θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να "σταματήσει αυτή η παρωδία". Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Θερμά συγχαρητήρια στην ΕΠΟ της εξυγίανσης για τον κατήφορο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου που δεν έχει τελειωμό. Όλος ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει...

Δυο γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσουν ποτέ σήμερα στη Νέα Σμύρνη αλλοίωσαν το αποτέλεσμα, για μια ακόμα φορά. Τα ίδια και τα ίδια. Κάθε Κυριακή.

Και όλος ο κόσμος πρέπει να συγχαρεί τον κύριο Μελισσανίδη που... αποταμίευσε τα χρήματα του Champions League αντί να ενισχύσει την ομάδα του. Γιατί να την ενισχύσει;

Έχει σέντερ φορ τον Θωμά Μητρόπουλο, έξω δεξιά τον... Μότσαρτ και δεκάρι τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο. Στην άμυνα Τριτσώνης, Κουκουλάκης και Μέλο Περέιρα και εξωφυλαρούχας ο Δέδες.

Και στην σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου όλοι αυτοί επιβιώνουν και μεγαλουργούν.

Όλος ο κόσμος πρέπει να συγχαρεί και τον κύριο Σαββίδη. Τι να τον κάνει τον Πρίγιοβιτς όταν παίζει στη «δική του» ΕΠΟ; Όταν παίζει με τους Γραμμένους του και τους Βρακάδες του και με τους διαιτητές τους, που τα… χέρια του Βιερίνια τα βλέπουν πόδια και με ομάδες δορυφόρους πρόθυμες όχι μόνο να παίξουν φιλικά με τον «επενδυτή» αλλά και να χτυπήσουν δολοφονικά και τους παίκτες των αντιπάλων του;

Ομάδες που κάποτε έβγαζαν πέντε ανακοινώσεις για τη διαιτησία μέχρι το ημίχρονο και τώρα, μουγγοί, πάνε για… μπεκάτσες.

Επίσης, όλος ο κόσμος πρέπει να συγχαρεί τις επιτροπές εξομάλυνσης και τους παχυλά αμειβόμενους «εξομαλυντές».

Οι Μάνταλοι και οι Βιερίνια θα συνεχίσουν να παίζουν με τα χέρια χωρίς να τιμωρείται κανείς, οι διαιτητές θα αγνοούν τους κανονισμούς και οι διοργανώσεις θα είναι διοργανώσεις παρωδία, όπως κατάντησε το Κύπελλο Ελλάδος η ΕΠΟ προκαλώντας θυμηδία σε όλους.

Και κατά τα άλλα κάποιοι θα μιλούν ανερυθρίαστα για εξυγίανση και εξομάλυνση.

Η αγανάκτηση όλων των ομάδων, όλων των φιλάθλων -όχι μόνον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ- ξεπέρασε τα όρια και πλέον δεν υπάρχει άλλη υπομονή. Ως εδώ.

Ας πάρει πλέον θέση και η FIFA/UEFA για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό ήθελαν να κάνουν και εγκαταστάθηκαν ως «επίτροποι» στην Ελλάδα;

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες να σταματήσει αυτή η παρωδία.

Και πλέον ήρθε η ώρα να πάρουν όλοι τις ευθύνες τους με ονοματεπώνυμα.

ΥΓ.: Για την κυβέρνηση και τον Υπουργό Αθλητισμού, δε χρειάζεται να γίνει αναφορά, ξέρουμε και ξέρουν όλοι τι ακριβώς θέλουν".

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ