ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φόβοι για θλάση ο Τσόρι

Φόβοι για θλάση ο Τσόρι
INTIME SPORTS

Φόβοι για θλάση στον οπίσθιο μηριαίο για τον Ντομίνγκες, κάκωση ώμου ο Κολοβός. Θα επανεξεταστεί την Πέμπτη (29/10) η κατάσταση του Αργεντίνου.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Πλατανιά, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Ωστόσο, ο Μάρκο Σίλβα είδε τους Τσόρι Ντομίνγκες και Δημήτρη Κολοβό να αποχωρούν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο.

Για τον μεν πρώτο εκφράζονται φόβοι για θλάση στον οπίσθιο μηριαίο, για τον δε δεύτερο κάκωση στον ώμο. Ωστόσο οι περιπτώσεις αμφοτέρων θα επανεκτιμηθούν την Πέμπτη (29/10), από το "ερυθρόλευκο" ιατρικό επιτελείο. Για τον Κολοβό υπάρχει η αισιοδοξία ότι με επίδεση θα είναι σε θέση να επανέλθει στις προπονήσεις σε δύο μέρες.

Ικανοποίηση για Ερνάνι

Ο Ερνάνι ήταν, χωρίς αμφιβολία, ο MVP του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έβαλε δύο γκολ κι άνοιξε λογαριασμό με την "ερυθρόλευκη" φανέλα. Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού εκφράζει την αισιοδοξία του ότι αυτή η εμφάνιση θα τον ανεβάσει ψυχολογικά και αγωνιστικά ενόψει της δύσκολης συνέχειας σ' όλες τις διοργανώσεις.

Δυσαρέσκεια για Κομίνη

Δυσαρέσκεια υπήρχε στο "στρατόπεδο" του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του Γιώργου Κομίνη. Οι "ερυθρόλευκοι" θεωρούν ότι άφησε ατιμώρητο σε πολλές περιπτώσεις το σκληρό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών του Πλατανιά, δεν έβγαλε κίτρινες κάρτες, κι όταν το έκανε ήταν προς το τέλος του ματς, όταν και δεν υπήρχε ουσιαστικός αντίκτυπος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ