ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φούστερ: "Μου αρέσει πολύ ο φετινός Ολυμπιακός"

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταβίντ Φουστέρ αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Μπασακσεχίρ, ενώ έπλεξε επίσης και το εγκώμιο των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, Νταβίντ Φουστέρ βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την σπουδαία αναμέτρηση με την Μπασακσεχίρ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο 37χρονος Ισπανός μίλησε το επίσημο κανάλι των ερυθρόλευκων στο Youtube κι αναφέρθηκε στη λατρεία του κόσμου προς το πρόσωπό του, κάθε φορά που επιστρέφει στην Ελλάδα. Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο του Πέδρο Μαρτίνς και των παικτών του για τη νίκη-πρόκριση επί της τουρκικής ομάδας στα playoffs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

"Πάντα μου λείπει η Αθήνα. Η ατμόσφαιρα στο Γ. Καραϊσκάκης είναι ιδιαίτερη, ειδικά στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, σε ματς που κρίνεται η πρόκριση για την ομάδα. Είναι πολύ ωραίο να βρίσκομαι εδώ γιατί οι φίλαθλοι δημιουργούν μια πολύ δυνατή και ζεστή ατμόσφαιρα.

Μου λείπει το να παίζω και να έχω τον κόσμο δίπλα μου να με υποστηρίζει και να με βοηθά. Είναι κάτι που πάντα θα μου λείπει, αλλά αυτό το στάδιο έχει περάσει. Μου αρέσει πολύ η ομάδα. Ξεκίνησε πολύ καλά, είχε κατεβάσματα, είχε και δοκάρι. Στα πρώτα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου είχαμε και την κατοχή της μπάλας, αλλά και τον έλεγχο.

Οι Τούρκοι αντέδρασαν, έκαναν ό,τι περνούσε από την πλευρά τους. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που είδα από την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την αγάπη που μου έχουν. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ και πάντα θα τους ευχαριστώ".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ