ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Θέλαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι αλλά δεν γινόταν"

Φορτούνης: "Θέλαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι αλλά δεν γινόταν"

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε πως οι παίκτες των "ερυθρόλευκων" ήθελαν να συνεχιστεί το παιχνίδι αλλά αυτό δεν γινόταν.

Ο Ολυμπιακός μέσω του αρχηγού της ομάδας, Κώστα Φορτούνη, υποστήριξε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του ήθελαν να συνεχιστεί το παιχνίδι που διεκόπη στο ΟΑΚΑ με τους "ερυθρόλευκους" μπροστά στο σκορ από το 53' με το γκολ του Γκερέρο.

Όπως σημείωσε όμως οι συνθήκες δεν το επέτρεπαν αυτό ενώ ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν είχε λόγια να περιγράψει όσα συνέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

"Ήταν δύσκολες οι συνθήκες ώστε να παίξουμε και να συνεχίσουμε το ματς. Και εμείς και ο Παναθηναϊκός θέλαμε να συνεχίσουμε. Αλλά όταν μπαίνεις στα αποδυτήρια και βγαίνεις μετά δυο φορές στον αγωνιστικό χώρο είναι δύσκολο να παίξεις. Εμείς ήμασταν καλύτεροι, βάλαμε το γκολ, δείξαμε την ανωτερότητα μας στη διάρκεια του αγώνα αλλά δυστυχώς το παιχνίδι δεν τελείωσε".

Όσο είχαμε αγώνα ήταν ένα ωραίο ντέρμπι, χωρίς σκοπιμότητες;
"Εννοείται για αυτό είναι τα ντέρμπι να τα ευχαριστιέται ο κόσμος και οι παίκτες. Είμαστε λυπημένοι που δεν τελείωσε το ματς. Θέλαμε να συνεχίσουμε και να τελειώσουμε τον αγώνα".

Την Δευτέρα εσύ, ο Κούτρης και ο Κουρμπέλης θα είστε στο ίδιο ξενοδοχείο για την Εθνική ομάδα, τι θα πείτε;
"Είναι τραγικό δεν μπορώ να το εξηγήσω, να μπαίνουν οπαδοί μέσα στο γήπεδο, να κυνηγούν τους παράγοντες μας. Δεν έχω λόγια".

Μιλήσατε μετά το τέλος του αγώνα με τους παίκτες του Παναθηναϊκού, τι είπατε;
"Από τη στιγμή που μετά το γκολ που βάλαμε μπήκαν οπαδοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι, οπότε τι να πούμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ