ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Τα καλύτερα έρχονται"

Φορτούνης: "Τα καλύτερα έρχονται"
INTIME SPORTS

Σε δηλώσεις μετά τη νίκη στο "Maksimir", ο Φορτούνης τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και τα καλύτερα είναι μπροστά τους. (video)

"Όπως είδατε κι εσείς και εμείς, ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο και πιστεύω στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί όσο έπρεπε.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε αλλά και ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες. Απλά εμείς σκοράραμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα και κοιτάμε τη συνέχεια η οποία είναι δύσκολη", τόνισε αρχικά ο Έλληνα διεθνής μεσοεπιθετικός.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

Τι σκέφτηκες όταν έχασε το γκολ ο Ιντέγε;

Εντάξει, πίστευα ότι θα βρούμε άλλη μια φάση να σκοράρουμε. Ήταν μια χαμένη ευκαιρία και αυτό είναι όλο, τίποτα παραπάνω. Σκέφτηκα ότι θα ξαναβρούμε μια ευκαιρία να σκοράρουμε.

Ο Ολυμπιακός έχει 9 νίκες σε 10 ματς και μοναδική ήττα από την Μπάγερν Μονάχου. Ποιο είναι το ταβάνι αυτής της ομάδας;

Όλοι παίζουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, κάνουμε όλα τα πράγματα που μας ζητάει ο προπονητής μέσα στο γήπεδο. Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα, στο Champions League έχουμε χάσει μόνο ένα παιχνίδι. Συνεχίζουμε έτσι, με πολλή δουλειά και τα καλύτερα έρχονται πιστεύω.

Πώς έζησες το γκολ του Ιντέγε; Περίμενες από τόσο κλειστή γωνία να περάσει την μπάλα;

Πίστευα ότι θα σπάσει την μπάλα αλλά αυτός σούταρε, πέτυχε ένα πολύ δύσκολο γκολ και τον ευχαριστούμε.

Η νίκη της Άρσεναλ επί της Μπάγερν αλλάζει τα δεδομένα στον όμιλο; Περιμένατε ένα δώρο από την Μπάγερν σήμερα;

Περιμέναμε κάποιο αποτέλεσμα υπέρ της Μπάγερν, αλλά από εκεί και πέρα δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες. Κοιτάμε ένα ένα παιχνίδι, να κερδίζουμε και όπως ξέρουμε τώρα είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία μαζί με την Μπάγερν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ