ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Οι οικογένειες πάντα βρίσκουν λύσεις"

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Φορτούνης έστειλε το δικό του ενωτικό μήνυμα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι του 2023.

Λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι του 2023, ο Κώστας Φορτούνης έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Μεταξύ άλλων, ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών ανέφερε πως οι οικογένειες πάντα βρίσκουν λύσεις, πάντα επικρατεί το συναίσθημα, η αγάπη, το πάθος και πως όλοι μαζί θα φτάσουν τον Ολυμπιακό εκεί που αξίζει και ανήκει.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

"Οι οικογένειες πάντα βρίσκουν λύσεις, πάντα επικρατεί το συναίσθημα, η αγάπη, το πάθος. Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά, τον ενθουσιασμό μου για το νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Η ευγνωμοσύνη μου για τον σύλλογο, τον κόσμο, κάθε έναν από τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως τον πρόεδρό μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι απέραντη. Πάμε όλοι μαζί να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει, εκεί που ανήκει.

Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Θα κάνω τα πάντα για να σας ανταποδώσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη".

O μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε και στο κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, φορώντας την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα. Ακούστε τον:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ