ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Να αφιερώσουμε την πρόκριση στον Λάζαρο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ /  EUROKINISSI)
Ολυμπιακός, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Κώστας Φορτούνης και οι συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό θα αγωνιστούν την Πέμπτη το βράδυ στο Κίεβο και για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, εκπροσώπησε τους "ερυθρόλευκους" στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Ντινάμο Κιέβου.

Ο διεθνής μέσος έδωσε το σύνθημα πρόκρισης ενόψει του αγώνα της Πέμπτης τονίζοντας πως άπαντες έχουν υποσχεθεί να την αφιερώσουν στο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση, προέρχεται και ο Ολυμπιακός από μία εμφατική νίκη με την ΑΕΚ. Τι διαφορετικό πρέπει να δείξετε σε σύγκριση με το πρώτο ματς για να φύγετε με την πρόκριση;
"Πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο μέρος ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος πήρε μέτρα στην περιοχή μας, είχε την κατοχή, μας πίεσε αν και δεν το θέλαμε. Μας έχουν αναλύσει οι προπονητές τι πρέπει να κάνουμε αύριο. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και σε ένα θετικό αποτέλεσμα".

Θα παίξετε και για τον Λάζαρο αύριο;
"Εννοείται ότι θα παίξουμε και για τον Λάζαρο. Και ήδη το έχουμε πει ότι πρέπει να πάρουμε την πρόκριση για εκείνον. Είναι σημαντικός παίκτης για εμάς, έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα. Η νίκη αν έρθει αύριο, θα είναι αφιερωμένη σε εκείνον".

Τι σημαίνει για εσένα η ρεβάνς, μιας και κάτι χρωστάς και από το πρώτο ματς με την Ντιναμό, αλλά και από τα παιχνίδια με την Ντνίπρο;
"Θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι κι εγώ και οι συμπαίκτες μου. Έχουμε θέσει εξ αρχής στόχο ότι ήταν πρόκληση η πρόκριση σε έναν δύσκολο όμιλο. Τα καταφέραμε. Πετύχαμε μία καλή ομάδα τώρα, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά. Μας αρέσει να παίζουμε με πολύ καλές ομάδες, γιατί έχουμε μία ποιοτική ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ