ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Κίνητρο να παίζεις απέναντι στην Μπαρτσελόνα"

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες θα αγωνιστούν κόντρα στην Μπαρτσελόνα (18/10, 21.45) με στόχο να ευχαριστηθούν το παιχνίδι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε τη Δευτέρα (16/10) για τη Βαρκελώνη όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Ο Κώστας Φορτούνης μιλώντας στους εκπροσώπου του Τύπου τόνισε αρχικά: "Πάμε εκεί για να ευχαριστηθούμε. Είμαστε σε μία διοργάνωση, όπου όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και τώρα αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Ό,τι αποτέλεσμα και να πάρουμε είναι θετικό ότι βρισκόμαστε εδώ και αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο".

Στη συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε για το τι δώρο θα επιθυμούσε από τους συμπαίκτες του με αφορμή ότι έχει τα γενέθλια του σήμερα (16/11), δήλωσε: "Το δώρο θα είναι να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να δείξουμε ότι μπορούμε να βρισκόμαστε σε αυτή τη διοργάνωση. Το να παίζει κανείς απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που έχει τον καλύτερο παίκτη του κόσμου, αποτελεί τεράστιο κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή. Θα τα δώσουμε όλα για το καλύτερο".

Τέλος σε ερώτηση που του έγινε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: "Έχω χτυπήσει. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι προχθές (σ.σ. με τον Πανιώνιο). Έκανα προπόνηση κανονικά και είμαι στη διάθεση του προπονητή".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ