ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Φορτούνης για αντί - Ταλίσκα"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο μέσος του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, είναι σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ ανάμεσα στις επιλογές της Μπεσίκτας για την αντικατάσταση του Ταλίσκα, σε περίπτωση που οι "Μαύροι Αετοί" δεν καταφέρουν να αγοράσουν τον Βραζιλιάνο.

Σε λίγες ημέρες εκπνέει ο διετής δανεισμός του 24χρονου Βραζιλιάνου μέσου, Ταλίσκα (13 γκολ / 30 συμ.), από την Μπενφίκα στην Μπεσίκτας και δεν είναι καθόλου βέβαιο εάν η ομάδα της Κωνταντινούπολης θα καταφέρει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, η οποία ανέρχεται σε 21.000.000 ευρώ.

Ήδη ακούγονται ονόματα, ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Νοτιοαμερικανού. Ανάμεσα στις τέσσερις επιλογές των "Μαύρων Αετών" βρίσκεται και το όνομα του μέσου του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη, σύμφωνα με τη Fotomac.

Βέβαια, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας για τον Έλληνα διεθνή μέσο δεν είναι νέο. Το όνομά του έχει συνδεθεί αρκετές φορές με το μεταγραφικό ρεπορτάζ της Μπεσίκτας το τελευταίο εξάμηνο.

Συνυποψήφιοι με τον Κώστα Φορτούνη (έχει συμβόλαιο έως το 2020) είναι ο 20χρονος Βραζιλιάνος (διεθνής με την Κ20 της "σελεσάο") μέσος της Φλαμένγκο, Λούκας Πακετά, ο 26χρονος Αργεντινός μέσος της Ιντεπεντιέντε, Μαξιμιλιάνο Μέσα κι ο 20χρονος Κροάτης μεσοεπιθετικός της Λοκομοτίβα, Λόβρο Μάγερ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ