ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Εκαναν λάθη κι εμείς τα εκμεταλλευτήκαμε"

Φορτούνης: "Εκαναν λάθη κι εμείς τα εκμεταλλευτήκαμε"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης, μιλώντας στη NOVA μετά το τέλος του αγώνα στα "Πηγάδια", τόνισε πως η ομάδα του ήταν πολύ καλή κόντρα στην Ξάνθη (3-1), καθώς κυριάρχησε σε μία δύσκολη έδρα. Δηλώσεις έκανε και ο Τζίμι Ντουρμάζ.

Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, ο οποίος πέτυχε δυο γκολ στο ματς με την Ξάνθη, μίλησε στη NOVA μετά το τέλος του νικηφόρου 3-1 για την ομάδα του Πειραιά στα "Πηγάδια" και τόνισε πως η ομάδα του ήταν πολύ καλή, καθώς κυριάρχησε σε μία δύσκολη έδρα.

Αναλυτικά: "Πετύχαμε μια σημαντική νίκη. Όλη η ομάδα ήταν καλή. Δουλέψαμε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Ήμασταν κυρίαρχοι της κατοχής της μπάλας. Κάναμε πάρα πολλές φάσεις και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε μια νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Δεχθήκαμε το γκολ από εκεί που δε το περιμέναμε. Ξέραμε ότι έπρεπε ν' αντιδράσουμε. Έκαναν λάθη κι εμείς τα εκμεταλλευτήκαμε. Εμείς συνεχίζουμε μιας και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μου.

Νιώθω πάρα πολύ καλά. Από την προετοιμασία ο προπονητής μου έδειξε ότι μ' εμπιστεύεται πολύ. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Συνεργάζομαι πολύ καλά με τον Τζίμι και τον Καμπιάσο. Όλοι θέλουν να περνάει η μπάλα από μένα και να παίζουμε κάθετα. Οσο έχω την μπάλα στα πόδια μου αποκτώ αυτοπεποίθηση.

Τώρα παίζουμε ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΣ και στη συνέχεια να κοιτάξουμε το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να παίζουμε διαφορετικά κι αυτό δεν είναι εύκολο. Θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο".

Ντουρμάζ: "Δουλεύω πολύ σκληρά σε κάθε προπόνηση"

Ο Τζίμι Ντουρμάζ, είπε με τη σειρά του για το ματς με την Ξάνθη: "Γνωρίζαμε πως η Ξάνθη είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της. Μια ομάδα πολύ συμπαγής, μια ομάδα επιθετική και ήταν δύσκολο να παίξουμε εναντίον τους. Το κλειδί σήμερα ήταν ότι κάναμε την ομάδα να ανοιχτεί, να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να βρούμε τους δρόμους για την αντίπαλη εστία".

Για τις τέσσερις νίκες τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές: "Με αυτές τις νίκες είμαστε πρώτοι στην βαθμολογία. Έχουμε αυτοπεποίθηση, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, αυτή την προσπάθεια, σε αυτό το δρόμο".

Για την δική του απόδοση: "Δουλεύω πολύ σκληρά σε κάθε προπόνηση. Δούλεψα πολύ στην προετοιμασία. Νοιώθω σε πολύ κατάσταση, έχω βρει τον εαυτό μου. Αισθάνομαι όπως πριν δύο χρόνια. Πέρσι δεν ήμουν σε τόσο καλή φόρμα γιατί είχα πολλούς τραυματισμούς, που δεν με άφησαν να βρω τον ρυθμό μου. Τώρα δουλεύω πολύ σκληρά, έχω αρκετή βοήθεια από τους συναδέλφους μου και συνεχίζοντας αυτή την δουλειά έρχεται η βελτίωση".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ