ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φορτούνης: "Είμαστε σε καλό φεγγάρι"

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΝΤΟΥΝΤΕΛΑΝΖ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, μετά το τέλος του αγώνα με την Ντουντελάνζ μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού στάθηκε στις πέντε σερί νίκες των "ερυθρόλευκων".

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-1 της Ντουντελάνζ δείχνοντας πως διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας και σε αυτό στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα και ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων", Κώστας Φορτούνης.

Ο διεθνής μέσος είπε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV: "Πιέσαμε τον αντίπαλο, σκοράραμε 4 γκολ από το πρώτο ημίχρονο και το ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Τώρα έχουμε μπροστά μας το ντέρμπι".

Και συνέχισε λέγοντας: "Έχουμε 5 σερί νίκες και είμαστε σε καλό φεγγάρι. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια, όπως ήμασταν σήμερα".

Σε ερώτηση που του έγινε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είπε: "Πάντα τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολα, αλλά παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε τη νίκη για να ευχαριστηθεί και ο κόσμος".

ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ: "ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΜΠΕΤΙΣ"

Από την πλευρά του ο Βασίλης Τοροσίδης ο οποίος με το γκολ του άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό υποστήριξε:

"Πάνω από όλα μετράει η νίκη, ήταν πολύτιμοι οι τρεις βαθμοί. Θα είναι δύσκολα τα επόμενα παιχνίδια, όμως έχουμε καλή ομάδα και την ικανότητα ακόμη και να νικήσουμε τη Μίλαν και τη Μπέτις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ