ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Δεν μετράει ποιος βγήκε MVP"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο MVP της νίκης (5-1) του Ολυμπιακού επί της Κέρκυρας, Κώστας Φορτούνης, στάθηκε στην υποχρέωση των "ερυθρολεύκων" να τελειώσουν το πρωτάθλημα με νίκες.

Ο Ολυμπιακός νίκησε 5-1 την Κέρκυρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την τελευταία χρονικά αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή κι ο Κώστας Φορτούνης πέτυχε ένα γκολ, μοιράζοντας παράλληλα δύο ασίστ.

Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" δεν έμεινε στο ρόλο του MVP και στάθηκε στην υποχρέωση του Ολυμπιακού να νικήσει σε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν.

"Σίγουρα είναι σημαντικό να πετυχαίνω γκολ με τον Ολυμπιακό, την ομάδα που αγωνίζομαι. Από εκεί και πέρα χαίρομαι που κέρδισε η ομάδα. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Κάναμε όλοι μας ένα πολύ καλό παιχνίδι. Δεν μετράει ποιος βγήκε MVP. Εγώ προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου, είτε με το να μοιράζω ασίστ, είτε με το να σκοράρω.

Στόχος είναι να κερδίσουμε τα επόμενα ματς, να δείξουμε καλό πρόσωπο όπως αυτό που δείξαμε σήμερα. Δουλέψαμε καλά όλοι και μας βγήκε και μέσα στο γήπεδο. Εύχομαι και στα υπόλοιπα ματς να παίξουμε το ίδιο καλά όπως παίξαμε σήμερα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ