ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα στο Μόναχο"

Φορτούνης: "Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα στο Μόναχο"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φορτούνης τόνισε ότι Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει αποτέλεσμα και την πρόκριση στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν, σε ένα παιχνίδι που δεν έχει τίποτα να χάσει. (VIDEOS)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης, λίγη ώρα πριν αποχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για τη Γερμανία με προορισμό το Μόναχο και την αναμέτρηση της Τρίτης (24/11, 21:45) με την Μπάγερν στο Allianz Arena:

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ

"Η Μπάγερν αυτή τη στιγμή είναι σε τρομερή κατάσταση. Πάμε εκεί για ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε οποιαδήποτε έδρα, πάμε για ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει την πρόκριση. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα από αυτό το παιχνίδι.

Θέλουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που συνηθίζουμε να παίζουμε πάντα. Ξέρουμε ότι η Μπάγερν θα μας πιέσει πάρα πολύ. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σφιχτοί σαν ομάδα και στην κόντρα επίθεση να κάνουμε τη ζημιά.

Είναι ένα δύσκολο γήπεδο. Ο αντίπαλος πιέζει πάρα πολύ. Έχουν πολύ κόσμο, την κατοχή της μπάλας, τους αρέσει να παίζουν κάθετο ποδόσφαιρο. Αλλά εμείς, όπως και πριν, με καλή αμυντική οργάνωση θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε".


Δηλώσεις Φορτούνη (αναχώρηση από το "Ελ... από sport24tv


Δηλώσεις Φορτούνη στο αεροδρόμιο (αναχώρηση για... από sport24tv
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ