ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Δείξαμε ότι αξίζουμε να είμαστε στο Champions League"

ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κώστας Φορτούνης ανέφερε πως ο Ολυμπιακός έδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται στο Champions League, ενώ προσγειωμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Κώστας Τσιμίκας.

Ο μεγάλος απών του Ολυμπιακού, ο φετινός άτυχος της σεζόν, Κώστας Φορτούνης έκανε δηλώσεις μετά το εμφατικό 4-0 και ανέφερε πως η ομάδα του έδειξε ότι αξίζει να βρίσκεται στο Champions League. Παράλληλα, τόνισε πως έχει βελτιωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του.

"Τα παιδιά έδωσαν το 100% σήμερα. Ήταν ένα σκορ που μας δίνει δυνατό προβάδισμα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί, στο δεύτερο βάλαμε τρία γκολ. Δείξαμε ότι αξίζουμε να είμαστε στο Champions League", είπε αρχικά και συνέχισε για την παρουσία του στις εξέδρες:

"Πάντα θα είμαι κοντά στους συμπαίκτες και την ομάδα μου. Είτε από το γήπεδο, είτε από την τηλεόραση. Θέλω να παίζουν και για μένα για να μου δίνουν δύναμη. Να πάει καλά η ομάδα. Και με το καλό να γυρίσω κι εγώ".

Για την κατάσταση του τραυματισμού του: "Νιώθω καλά. Το χειρουργείο πήγε καλά. Κάνω καθημερινά ασκήσεις για το πόδι, το δυναμώνω. Όλα πάνε καλά".

ΤΣΙΜΙΚΑΣ: "ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ"

Ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος έκανε μια τρομερή εμφάνιση, ανέφερε με τη σειρά του: "Η πρόκριση εξαρτάται από εμάς. Να πάμε στη Ρωσία αποφασισμένοι, συγκεντρωμένοι και να προχωρήσουμε. Παίξαμε πολύ καλά. Επιβάλλαμε το ρυθμό μας.

Ο κόσμος ήταν εκεί και θέλουμε όλοι μαζί να πάμε ένα βήμα παρακάτω. Στη ρεβάνς πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, να είμαστε έξυπνοι και όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ