ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φινμπόγκασον: "Έτσι νικήσαμε την Άρσεναλ"

Φινμπόγκασον: "Έτσι νικήσαμε την Άρσεναλ"
INTIME SPORTS

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον εξήγησε σε βρετανικά και ισλανδικά ΜΜΕ το πλάνο της νίκης του Ολυμπιακού, στο "Emirates", επί της Άρσεναλ.

Ο σκόρερ του τρίτου γκολ του Ολυμπιακού, στη νίκη επί της Άρσεναλ, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το θρίαμβο στο Λονδίνο κι έθεσε ως επόμενο στόχο του να σκοράρει και στο ελληνικό πρωτάθλημα με την "ερυθρόλευκη" φανέλα.

"Το πρώτο κόρνερ το είχαμε δοκιμάσει στην προπόνηση γιατί γνωρίζουμε ότι δεν είχαν άτομα στα όρια της περιοχής. Όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, ξέρεις ότι θα έχουν αρκετό χρόνο την μπάλα στα πόδια τους. Πρέπει να αμυνθείς καλά, να έχεις τις γραμμές σφιχτές και να εκμεταλλεύεσαι το χρόνο όταν έχεις κενούς χώρους. Και ξέρεις ότι θα έχεις χώρους, γιατί οι αντίπαλοι δεν θέλουν να αμυνθούν. Οπότε το πλάνο μας, δούλεψε", υποστήριξε στον "Guardian", ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Ο Ισλανδός φορ, σκόρερ του τρίτου και νικητήριου τέρματος του Ολυμπιακούς, στο "Emirates" κόντρα στην Άρσεναλ, μίλησε και στην εφημερίδα της πατρίδας τους, "Morgunbladid": "Ήταν πολύ σημαντικό το πρώτο μου γκολ, το οποίο ήρθε νωρίς στη σεζόν. Τώρα δεν έχω πίεση, ούτε προσπαθώ να κάνω κάτι το διαφορετικό. Είναι επίσης πολύ σημαντικό το γεγονός ότι σκοράρω στο πρώτο μου ματς, στο Champions League κι αυτό το κάνει ακόμη πιο ιδιαίτερο. Τώρα μένει να σκοράρω και στη Super League. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Έχουμε εξαιρετική έδρα, μπορείς να νιώσεις τους θεατές τόσο κοντά και η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ