ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

Την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης την Τετάρτη 19 Ιουλίου στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τις Βάτενς (2-0) και Λουντογκόρετς (1-1) στο διάστημα (16-27/6) της παραμονής του στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

Οι Πειραιώτες έχουν άλλα δύο φιξαρισμένα φιλικά για την περίοδο (4-15/7) που θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο κομμάτι του βασικού σταδίου της προετοιμασίας τους στο Γκενκ του Βελγίου. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσουν τις Μέχελεν (8/7, AFAS Stadion) και Λόκερεν (15/7, Daknamstadion).

Πριν την αναχώρηση για το Βέλγιο είναι προγραμματισμένο το φιλικό με αντίπαλο τον Πανιώνιο, την Κυριακή (2/7) στη Νέα Σμύρνη.

Την Πέμπτη (29/6) ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού, αυτού με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης. Οι "ερυθρόλευκοι" θα υποδεχθούν τους Αρκάδες στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", την Τετάρτη 19 Ιουλίου και ώρα 21:00, πιθανότατα στο τελευταίο τους τεστ πριν ριχτούν στην μάχη των προκριματικών με φόντο την είσοδο τους στους ομίλους του Champions League 2017 - 2018.

Η ανακοίνωση:

"Την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Αστέρα Τρίπολης σε φιλική αναμέτρηση".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο προσκήνιο Κόντι και Τσέρτσι
O Γουόρμπαρτον για Μπουχαλάκη και Ολυμπιακό
Στη λίστα και ο Νόιτινγκ για τον Ολυμπιακό
"Βλέπει Τσέρτσι ο Ολυμπιακός"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ