ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό με την Καλλιθέα οι Νέοι

Φιλικό με την Καλλιθέα οι Νέοι
INTIME SPORTS

Φιλικό παιχνίδι με την Καλλιθέα θα δώσουν τη Δευτέρα (16/11) στο "Ελ Πάσο" οι Νέοι του Ολυμπιακού. Νίκες για τις Κ-17, Κ-16.

Την Καλλιθέα θα αντιμετωπίσουν οι Νέοι του Ολυμπιακού την Δευτέρα (16/11), σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί το μεσημέρι στο "Ελ Πάσο".

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα προετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό για το Πρωτάθλημα Super League K-20 και θα παραταχθεί στο φιλικό χωρίς τους διεθνείς Λάτσι, Τόλι, Μανθάτη, Νικολάου, Μεγαρίτη και Ανδρούτσο.

Νίκες για Κ-17 και Κ-16

Σε αγώνα της 9ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Κ-17 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (15/11), στο γήπεδο της ΕΠΣ Βοιωτίας, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-1 του Λεβαδειακού.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη προηγήθηκε με 1-0 στο 27' με γκολ του Κωστανάσιου και ισοφαρίστηκε σε 1-1 με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Τη νίκη στον Ολυμπιακό έδωσε ο Ξενιτίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 55'. Το πέναλτι κέρδισε ο Αγγελόπουλος. Ο Ολυμπιακός είχε πολλές ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα γκολ αλλά ήταν άτυχος στην τελική προσπάθεια.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Καράδαης, Αμπάρα, Μανωλάκης, Τσιντώνης, Γιανναράκης, Αγγελόπουλος (60' Πέιος), Κωστανάσιος (85' Αντωνόπουλος), Νεοφυτίδης, Βοϊλης (80' Γκλεγκλές), Ξενιτίδης (85' Παπαδογιωργάκης), Καμπετσής (60' Χατζηιωαννίδης).

Φιλικό με την Καλλιθέα οι Νέοι

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Ντουμάνης, Γαλούπης, Ράμα, Παπαδόπουλος, Τσερκώνης, Κοντός, Μαργαρίτης, Καριμπίδης, Φυτόπουλος, Ζώτος / Τσιριγώτης, Σουρανής, Βασιλέρης, Καισαρίτης, Κόγιας, Παπαγεωργίου.

Φιλικό με την Καλλιθέα οι Νέοι

Δράση στο Πρωτάθλημα Σχολών Ολυμπιακού

Με δυνατούς και αμφίρροπους αγώνες συνεχίζεται κάθε Σαββατοκύριακο το Πρωτάθλημα Σχολών Αττικής του Ολυμπιακού. Ομάδες από τις 17 Σχολές του Ολυμπιακού δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες και παλεύουν για την πρόκριση στα τελικά που θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Αυτό το Σαββατοκύριακο (14-15/11) δυο σπουδαία παιχνίδια διεξήχθησαν στον Ασπρόπυργο. Οι Παμπαίδες της Σχολής Ασπροπύργου υποδέχτηκαν την ομάδα της Σχολής Ταύρου ενώ τα "αστεράκια" της Σχολής Καραϊσκάκη επισκέφτηκαν τον Ασπρόπυργο για να παίξουν με την Σχολή Ελευσίνας.

Σημασία στο Πρωτάθλημα Σχολών του Ολυμπιακού δεν έχουν τα αποτελέσματα αλλά η διασκέδαση και η συνεχής βελτίωση των ποδοσφαιριστών μέσα από τους αγώνες.

Φιλικό με την Καλλιθέα οι Νέοι
Φιλικό με την Καλλιθέα οι Νέοι
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ