ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιλικό με τη Λόκερεν στις 15 Ιουλίου

Φιλικό με τη Λόκερεν στις 15 Ιουλίου

Στο Γκενκ θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού και στη διάρκεια της παρουσίας τους επί βελγικού εδάφους, οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση τη Λόκερεν.

Στις 14 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν και δύο μέρες αργότερα η αποστολή θα πετάξει για το Ζέεφελντ και το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας, που θα ολοκληρωθεί στις 27 του μήνα.

Επί αυστριακού εδάφους οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται να δώσουν δύο φιλικά, αλλά οι αντίπαλοι δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμη. Μέχρι τις 4 Ιουλίου η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και στις 5 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για το Γκενκ, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 16/7, πραγματοποιώντας το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.

Στη διάρκεια της παραμονής τους επί βελγικού εδάφους, οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν σε φιλική αναμέτρηση τη Λόκερεν στο "Daknamstadion". Συγκεκριμένα το ματς θα διεξαχθεί στις 15 Ιουλίου, ώρα 17:00 τοπική και με αυτό το παιχνίδι ο Ολυμπιακός ουσιαστικά θα ολοκληρώσει την παρουσία του στο Βέλγιο, όπου συνολικά θα δώσει τρία φιλικά.

Φιλικό με τη Λόκερεν στις 15 Ιουλίου
Φιλικό με τη Λόκερεν στις 15 Ιουλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μαρινάκης στην υποδοχή των Κινέζων
Φουντώνουν τα σενάρια για Τζόρτζεβιτς
Μην το... Χάσι στις μεταγραφές
"Η Ριέκα θέλει 5.000.000 ευρώ για Μπράνταριτς"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ