ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φιγκέιρας στο Sport24.gr: "Πρώτα το πρωτάθλημα, πρόκριση στην Τουρκία"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντιόγκο Φιγκέιρας υποστηρίζει μέσα από το Sport24.gr ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση επί της Μπεσίκτας, στην Τουρκία και θέτει σε πρώτο πλάνο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τι είπε για τον Μπέντο.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με την Μπεσίκτας, στο "Γ. Καραϊσκάκης" και η πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League θα κριθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ των "ερυθρολεύκων", Ντιόγκο Φιγκέιρας, υποστήριξε στη μεικτή ζώνη του "Γ. Καραϊσκάκης", στο Sport24.gr ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στην Τουρκία και έθεσε σε προτεραιότητα την κατάκτηση του τίτλου στη Super League σε σύγκριση με τις άλλες δύο διοργανώσεις, Κύπελλο Ελλάδας και Europa League.

- Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Μπεσίκτας στο πρώτο ματς. Είναι η Τούρκοι φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση;

"Όχι. Το ξέραμε από την αρχή ότι επρόκειτο για δύσκολο ματς, αλλά δεν υπάρχουν φαβορί. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν φαβορί και η καλύτερη ομάδα θα περάσει".

- Σε ποιο σημείο κρίθηκε το ματς; Είδαμε ότι ο Νικόλα Λεάλι υπέπεσε σε λάθος...

"Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, απλά πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα και στο επόμενο ματς με την Μπεσίκτας να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι".

- Ο Ολυμπιακός λειτούργησε καλά μακριά από το Φάληρο στην προηγούμενη φάση. Για παράδειγμα μετά το 0-0 στο πρώτο ματς με την Οσμάνλισπορ, πήγε στην Άγκυρα και νίκησε με 3-0, παίρνοντας την πρόκριση. Μπορεί να συμβεί το ίδιο;

"Κάθε ματς έχει τη δική του ιστορία. Τώρα είναι ένα διαφορετικό ζευγάρι. Αλλά ναι, το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό στο γήπεδό μας και πήγαμε στην Τουρκία και πήραμε την πρόκριση".

- Τρεις διοργανώσεις. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη. Ο πρώτος στόχος; Εάν είχες να επιλέξεις ανάμεσα στις τρεις διοργανώσεις;

"Δεν μπορείς να επιλέξεις. Αυτή τη στιγμή είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους. Αλλά, ναι, το πρωτάθλημα βρίσκεται σε πρώτη μοίρα. Και μετά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και στις άλλες δύο διοργανώσεις".

- Πιστεύεις ότι ο Ολυμπιακός μπορείς να χάσεις το πρωτάθλημα ή όχι;

"Όχι, τελευταία είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα, οι αντίπαλοι έχουν καλές ομάδες, αλλά θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τη διαφορά που μας χωρίζει".

- Ο Πάουλο Μπέντο δεν είναι πλέον τεχνικός του Ολυμπιακού. Είχες μια "χημεία" ειδική με τον συμπατριώτη σου. Πιστεύεις ότι θα σε επηρεάσει;

"Είναι πράγματα που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Εμείς κοιτάζουμε τη δουλειά μας και να εκτελέσουμε τις εντολές του νέου μας προπονητή".

- Τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να νικήσει στην Πόλη και να περάσει στην επόμενη φάση;

"Πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ