ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φαν του Λεμπρόν Τζέιμς ο Ελ Αραμπί

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έκανε βόλτα στα νότια προάστια, φορώντας τη φανέλα του ΛεΜπρον Τζέιμς, κι έγινε αμέσως αντιληπτός.

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο γεγονός να βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή να φοράει φανέλα παίκτη ομάδας μπάσκετ. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ωστόσο, ο πρώτος σκόρερ στην κανονική διάρκεια της Super League 1 έδωσε μια άλλη διάσταση στη βόλτα που έκανε την Τρίτη στα νότια προάστια.

Ο Μαροκινός φορ μετά την πρωινή προπόνηση της ομάδας, έκανε μια βόλτα και τα μάτια όλων πήγαιναν πάνω του για έναν επιπρόσθετο λόγο. Ο 33χρονος επιθετικός, φορούσε τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς. Δεν έκρυψε την προτίμησή του στον Λεμπρόν Τζέιμς και αυτή με το νούμερο "23".

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Ελ Αραμπί έγινε αντιληπτός από φίλους του Ολυμπιακού που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν. Ο Μαροκινός φωτογραφήθηκε έστω και από απόσταση, λόγω των σχετικών οδηγιών που έχουν δοθεί από την ομάδα. Του ευχήθηκαν καλή επιτυχία και για τον αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, για την πρεμιέρα των playoffs. Εκεί που ο Ελ Αραμπί, θα επιδιώξει να σκοράρει για 18η φορά στο πρωτάθλημα και 25η συνολικά με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς άλλωστε, από αυτά που έχει δείξει μέχρι στιγμής, προσανατολίζεται να ξεκινήσει με τον Μαροκινό στην κορυφή της επίθεσης και να έχει ως εναλλακτική τον Χασάν.

Στο ματς του πρωταθλήματος άλλωστε που ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 με το αυτογκόλ του Γιαννούλη, ο Ελ Αραμπί ήταν βασικός και είχε παραχωρήσει τη θέση του στο Χασάν στο 69ο λεπτό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ