ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχει βρει τον "μπελά" του ο Ρομαό με τον Ρέτσο!

Έχει βρει τον "μπελά" του ο Ρομαό με τον Ρέτσο!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αν και ο Πάουλο Μπέντο έχει φροντίσει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του ενόψει ΑΕΛ, ο 18χρονος αμυντικός μοιάζει να προπορεύεται αυτή τη στιγμή στην "κούρσα" για να παίξει ξανά αμυντικός χαφ.

Στη συνέντευξη Τύπου, λίγα λεπτά μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο, ο Πάουλο Μπέντο άφησε να εννοηθεί ότι ο Ρέτσος έχει το προβάδισμα για να καλύψει σε πρώτη φάση το κενό του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται, αρχής γενομένης με την Οσμάνλισπορ.

Πριν από το ματς με τους Τούρκους όμως είναι αυτό με την ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη το Σάββατο (11/2, 19.30). Ο Μπέντο που φρόντισε για πρώτη φορά να κρατήσει τόσο καλά κλειστά τα χαρτιά του, δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα πάει τελικά με τον Ρέτσο ή με τον Ρομαό. Ένας Ρομαό που μετά το... διάλειμμα με τον Ατρόμητο επέστρεψε στη 18άδα.

Από την άλλη, το παραδέχονται πλέον οι περισσότεροι στο Ρέντη ότι ο Ρομαό έχει βρει για τα καλά τον "μπελά" του με τον Ρέτσο. Από εκεί που περίμεναν ότι ο Αφρικανός που έφαγε τα... χρόνια του στα γήπεδα ως "κόφτης" θα είχε το προβάδισμα, ο Μπέντο σαν να δείχνει μία προτίμηση προς τον πιτσιρικά.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό ποτέ δεν μπορείς βέβαια να είσαι σίγουρος. Ακόμα και αν περάσει στο "6" ο Ρέτσος κόντρα στην ΑΕΛ (σ.σ. σενάριο που μοιάζει και το πιο πιθανό), δεν σημαίνει ότι αυτομάτως έχει "κλειδώσει" και τη θέση του στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι με τους Τούρκους.

Θα έχει τρεις προπονήσεις ο Μπέντο για να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις για το πώς σκοπεύει στον πρώτο αγώνα τουEuropa Leagueνα καλύψει το τεράστιο κενό που άφησε ο Σέρβος χαφ.Κι επίσης, θα μετρήσει και η παρουσία του Ρέτσου με αντίπαλο τους Θεσσαλούς.

Στο ματς με τον Ατρόμητο δεν ήταν κακός. Ίσα-ίσα που είχε μία αξιοπρεπή παρουσία, παίζοντας για πρώτη φορά ως αμυντικός χαφ σε επίσημο ματς της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού. Όμως, ακόμα δεν είναι τίποτα δεδομένο για την αναμέτρηση με την Οσμάνλισπορ.

Δείχνει, πράγματι, αυτή τη στιγμή να έχει το προβάδισμα, αλλά εώς εκεί. Ο Ρομαό έχει την απαιτούμενη εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια και συν τοις άλλοις δουλεύει τις τελευταίες δύο μέρες σαν σκύλος στο Ρέντη για να αποδείξει στον Μπέντο ότι θα πρέπει να παίξει εκείνος τόσο με την ΑΕΛ, όσο και με την Οσμάνλισπορ. Σαν να το έχει πάρει λίγο... πατριωτικά ο Τογκολέζος το θέμα.

Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο βεβαίως τον έχει ο Μπέντο. Εκείνος είναι που αποφασίζει και εκείνος είναι που στο τέλος αναλαμβάνει και τις ευθύνες για κάθε του κίνηση. Μέχρι στιγμής του έχουν βγει τα ρίσκα, εκτός από τον αγώνα με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο. Τα σοβαρά ζόρια όμως αρχίζουν από την ερχόμενη Πέμπτη (16/2)...

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ