ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έβερτον και Ολυμπιακός τα λένε τα Χριστούγεννα για Μιραλάς

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Μιραλάς EUROKINISSI SPORTS

Στην Αγγλία επιμένουν ότι δεν έχει γίνει ακόμα κάποια κουβέντα ανάμεσα σε Έβερτον και Ολυμπιακό για τον Κέβιν Μιραλάς. Θέλει ο Βέλγος, θέλουν οι "ερυθρόλευκοι", αλλά το θέμα είναι ότι τα "ζαχαρωτά" θα αποδειχθούν "σκληρό καρύδι" στις διαπραγματεύσεις.

Ο Κέβιν Μιραλάς άναψε φωτιές στην Κύπρο, μετά το Απόλλων Λεμεσού – Έβερτον με όλα όσα είπε σε «πηγαδάκι» σε ντόπιους δημοσιογράφους. Ο Βέλγος τόνισε ότι «είμαι πολύ κοντά στον Ολυμπιακό», αλλά στην Αγγλία επιμένουν ότι ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή ανάμεσα στην Έβερτον και τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, ξεκαθάριζαν στο Νησί ότι η Έβερτον θα ξεκινήσει έναν κύκλο συζητήσεων με τις ομάδες που θέλουν τον Μιραλάς, λίγο μετά τα Χριστούγεννα. Στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι η Γουέστ Χαμ τον παρακολουθεί, τον θέλει και θα κάνει μία προσπάθεια για να τον αποκτήσει, όμως ο Βέλγος έχει μεταφέρει στην Έβερτον ότι... ψηφίζει Ολυμπιακό.

Προς το παρόν δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα με σιγουριά. Σίγουρα υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γυρίσει ο Μιραλάς στην Ελλάδα για λογαριασμό των Πειραιωτών. Είναι ξεκάθαρο ότι και ο ίδιος έχει κινήσει «γη και ουρανό» για να ξαναντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Ωστόσο, η "κακιά" της ιστορίας είναι η Έβερτον, η οποία θα επιδιώξει να... σπάσει τα νεύρα του Ολυμπιακού για να του αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα. Σύμφωνα λοιπόν με όσα μεταδίδουν στην Αγγλία, λίγο μετά τα Χριστούγεννα θα υπάρξει το πρώτο καθοριστικό ραντεβού ανάμεσα στις δύο ομάδες, με την ελπίδα στον Ολυμπιακό ότι η Έβερτον θα ρίξει τις απαιτήσεις της και θα ξανασυνεργαστεί με τον Μιραλάς...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ