ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εβδομάδα μεταγραφικών εξελίξεων στον Ολυμπιακό

FC Barcelona's Paulinho, left, is tackled Deportivo Coruna's Fabian Schar during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Deportivo Coruna at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Dec. 17, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Γκιγιέρμε AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Για τον Γκιλιέρμε της Λα Κορούνια εξακολουθούν να υποστηρίζουν στην Ισπανία ότι ο παίκτης θα ντυθεί στα κόκκινα. Φράνκο Σολδάνο και Ρούι Φόντε για την επίθεση.

Στον Ολυμπιακό απομένουν ακόμα μερικά κομμάτια για να ολοκληρωθεί το φετινό παζλ. Ο αμυντικός χαφ για παράδειγμα είναι μία θέση που "καίει" τους "ερυθρόλευκους" και δεν αποκλείεται από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας να ολοκληρωθεί θετικά η περίπτωση του Γκιλιέρμε.

Στην Ισπανία εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι η Λα Κορούνια δεν έχει καλύτερη πρόταση στα χέρια της από αυτή του Ολυμπιακού (για αγορά και όχι για δανεισμό) και πώς ο Βραζιλιάνος χαφ θα ντυθεί τελικά στα κόκκινα.

Ο Γκιλιέρμε είναι ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς και οι άνθρωποι των Πειραιωτών, βλέποντάς στο πρόσωπό του έναν "κόφτη" με τα όλα του! Στο τελευταίο φιλικό με την Οβιέδο δεν αγωνίστηκε, έμεινε ξανά εκτός από το τεχνικό τιμ της Λα Κορούνια και ήταν άλλο ένα δείγμα ότι ο παίκτης πιέζει από την πλευρά του να τον αφήσει η Ντέπορ να πάει στον Ολυμπιακό.

Εξελίξεις ωστόσο δεν θα υπάρξουν μόνο στο θέμα του "κόφτη". Και για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής γίνονται συζητήσεις με τους Φράνκο Σολδάνο της Ουνιόν Σάντα Φε και Ρούι Φόντε της Φούλαμ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Πιο δύσκολη η περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού, καθώς η Ουνιόν δεν θέλει να τον παραχωρήσει, καθώς είναι ο βασικός της φορ. Από την άλλη οι Αργεντίνοι υποστηρίζουν ότι αν ο Ολυμπιακός ανεβάσει κι άλλο την προσφορά του από τα 2,7εκ. ευρώ, τότε μπορεί να γίνει το "deal".

Για τον Ρούι Φόντε οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να "ψήσουν" και τον Πορτογάλο επιθετικό, αλλά και την Φούλαμ.

Αν δεν προχωρήσει του Σολδάνο, τότε ο Φόντε είναι ο παίκτης τον οποίο θα "τρέξουν" οι Πειραιώτες να φέρουν στη χώρα μας. Ο δε Αχμέντ Χασάν της Μπράγκα έχει πάει πιο πίσω στις προτιμήσεις των "ερυθρολεύκων".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Ο Ολυμπιακός δικαιούται 500.000 ευρώ αν πωληθεί ο Ρομπέρτο"
Η απόλυτη δικαίωση του Μαρτίνς με τον Τσιμίκα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ