ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League: Το 58% "βλέπει" πρόκριση Ολυμπιακού κόντρα στη Ντινάμο Κιέβου

EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΙΛΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός και όχι η Ντινάμο Κιέβου είναι το φαβορί για να περάσει στους "16" του Europa League, σύμφωνα με την ψηφοφορία που διενήργησε στο twitter ο επίσημος λογαριασμός της διοργάνωσης. (PHOTO)

Στις 14 Φεβρουαρίου (19.55) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Ντινάμο Κιέβου στο "Γ. Καραϊσκάκης και στις 21 του ίδιου μήνα (22.00) είναι προγραμματισμένη η ρεβάνς στην Ουκρανία (Ολιμπίνσκι), για τους "32" του Europa League.

Ο επίσημος λογαριασμός της διοργάνωσης στο twitter διενήργησε ψηφοφορία, στην οποία ζήτησε από τους followers να ψηφίσουν ποια από τις δύο ομάδες είναι το φαβορί για να περάσει στους "16" του θεσμού.

Ψήφισαν 23.770 άτομα και σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα, ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση. Συγκεκριμένα, στους "ερυθρόλευκους" δόθηκε ποσοστό 58%, ενώ το 42% έδωσε την ψήφο του στην ομάδα της Ουκρανίας.

Υπενθυμίζεται ότι για να περάσει από τη φάση των ομίλων ο Ολυμπιακός, χρειάστηκε να γίνει η υπέρβαση απέναντι στη Μίλαν, την οποία οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 3-1 στο Φάληρο. Στο γκρουπ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε και τις Μπέτις - Ντουντελάνζ. Απέναντι στους Λουξεμβούργιους ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σημείωσε καταπληκτικό γκολ με εναέριο βολ πλανέ, το οποίο μπήκε στο Top-10 της UEFA για την φάση των ομίλων του Europa League.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ