ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Ετσι ήρθαν στον Ολυμπιακό οι Γκαλέτι - Κοβάσεβιτς"

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ-ÈÑÁÓÕÂÏÕËÏÓ / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS-THRASIVOULOS
ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ-ÈÑÁÓÕÂÏÕËÏÓ / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS-THRASIVOULOS ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάκης Λεμονής αναφέρθηκε στην απόκτηση των Λουτσιάνο Γκαλέτι και Ντάρκο Κοβάσεβιτς από τον Ολυμπιακό, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες.

Η απόκτηση των Λουτσιάνο Γκαλέτι και Ντάρκο Κοβάσεβιτς από τον Ολυμπιακό, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησαν οι "ερυθρόλευκοι" στο Champions League της σεζόν 2007-08, με αποκορύφωμα τα δύο σπουδαία διπλά απέναντι σε Βέρντερ (1-3) και Λάτσιο (1-2).

Για τις συγκεκριμένες μεταγραφές μίλησε κι ο Τάκης Λεμονής στην εκπομπή "Blast From The Past" της COSMOTE TV, που ήταν αφιερωμένη στο πρώτο διπλό του Ολυμπιακούστο Champions League, αποκαλύπτοντας άγνωστες λεπτομέρειες.

"Είχαμε επικεντρωθεί στον Ρόμενταλ, αλλά έγινε ένα τηλεφώνημα στον Πέτρο Κόκκαλη ότι μπορεί να έρθει ο Γκαλέτι τελικά. Εκεί σταμάτησαν όλα. Ήρθε χωρίς δεύτερη σκέψη. Από την άλλη πλευρά, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ήταν μία εισήγηση του Ίλια Ίβιτς. Εγώ, να σου πω την αλήθεια, στην αρχή δεν ήμουν πολύ ζεστός λόγω και της ηλικίας, αλλά όταν έμαθα κάποια πράγματα από την Ισπανία μέσω του Πάντιτς, για τον χαρακτήρα του και για τον τρόπο προπόνησης, αμέσως άναψα το πράσινο φως. Ήταν ένα στυλ στράικερ που θέλαμε στην ομάδα".

Δείτε το video:

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Λεμονής: "Ήταν μεγάλο αγκάθι το συμβόλαιο του Ριβάλντο"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ