ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έτοιμος και ο Σιώπης για Παρτίζαν

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÐÁÑÔÉÆÁÍ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / PARTIZAN - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μανώλης Σιώπης προπονήθηκε την Κυριακή (30/7) και τέθηκε στη διάθεση του Μπέσνικ Χάσι για τη ρεβάνς με την Παρτίζαν (2/8, 21.45). Κανονικά και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Δύο ευχάριστα νέα είχε η κυριακάτικη (30/7) προπόνηση για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Μπέσνικ Χάσι είδε τόσο τον Μανώλη Σιώπη, όσο και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί να προπονούνται κανονικά και αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά εώς την Τρίτη (1/8) θα είναι κανονικά στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Βέβαια, για τον Ελαμπντελαουί ήταν αναμενόμενο να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ο δε Σιώπης που είχε παίξει με ένεση στο Βελιγράδι, ήταν στο 50-50 αν θα έπαιζε στη ρεβάνς, αλλά η σημερινή (30/7) εξέλιξη προκάλεσε αρκετά χαμόγελα στον Χάσι.

Σε περίπτωση που ο Σιώπης δεν προλάβαινε, το πιθανότερο ήταν να βλέπαμε τον Βούκοβιτς στο κέντρο της άμυνας και να περνούσε ο Ρομαό στα χαφ. Αν όμως ο Σιώπης φωνάξει "παρών" και στις επόμενες δύο προπονήσεις, βγάζοντας το πρόγραμμα δίχως να παραπονεθεί για την παραμικρή ενόχληση, τότε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει και να παρατάξει ο Χάσι την αρχική ενδεκάδα του Βελιγραδίου, προτού βγει την τελευταία στιγμή ο Φορτούνης.

Εν κατακλείδι, ο Χάσι σκοπεύει να πάει με Καπίνο στα γκολπόστ, τους Φιγκέιρας, Ρομαό, Ρέτσο και Κούτρη στην άμυνα, τους Σιώπη και Οφόε στα χαφ (σ.σ. αν δεν τα καταφέρει ο Σιώπης, θα πάει ο Ρομαό στα χαφ και ο Βούκοβιτς στο πλευρό του Ρέτσου), τον Φορτούνη μπροστά τους, τους Καρσελά και Μάριν στα "φτερά" και τον Μπεν στην κορυφή.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ