ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζονται για Μπεσίκτας οι Καμπιάσο - Μάριν

Ετοιμάζονται για Μπεσίκτας οι Καμπιάσο - Μάριν

Ο Βασίλης Βούζας σκέφτεται πολύ σοβαρά να τους ξεκινήσει και τους δύο στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας (9/3, 22.05). Ενεργοποιείται και ο Τσόρι για το ματς με τον Ατρόμητο (12/3).

Από την πρώτη κιόλας μέρα φάνηκαν οι διαθέσεις του Βασίλη Βούζα να επαναφέρει σιγά-σιγά τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στο περιθώριο από τον Πάουλο Μπέντο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Καμπιάσο και Μάριν όχι μόνο ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη 18άδα, αλλά προβάρουν και φανέλα βασικού! Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Τετάρτης (8/3), αλλά ειδικά ο Μάριν φαίνεται ότι θα ξεκινήσει αντί του τραυματία Σεμπά.

Ο δε Καμπιάσο; Ο Βούζας ποντάρει στην εμπειρία του από τέτοιου είδους ματς και δεν αποκλείεται να τον δούμε είτε δίδυμο στα χαφ με τον Ρομαό, είτε με τον Μάρτινς. Από εκεί και πέρα, ο Ανσαριφάρντ δεν φαίνεται ότι θα χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα από τον Καρντόσο.

Στο μεταξύ, και ο Τσόρι θα ενεργοποιηθεί. Και δεν αποκλείεται να τον δούμε στη 18άδα του αγώνα της Κυριακής (12/3) με τον Ατρόμητο.

*** Στο Καραϊσκάκη θα βρεθούν 54 δημοσιογράφοι (μαζί με φωτογράφους) από την Τουρκία για να καλύψουν την αναμέτρηση με τους "μαυραετούς" της Κωνσταντινούπολης! Ούτε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπάγερν, η Γιουβέντους και η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είχαν τόσους ρεπόρτερ στο φαληρικό γήπεδο. Αυτό από μόνο του δείχνει το πώς αντιμετωπίζουν οι Τούρκοι τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ