ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζει Ντουρμάζ - Καμπιάσο με Παναιτωλικό

Ετοιμάζει Ντουρμάζ - Καμπιάσο με Παναιτωλικό
Ντουρμάζ, Καμπιάσο INTIME SPORTS

Ο Μάρκο Σίλβα ετοιμάζει αλλαγές στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Άρσεναλ. Οι σκέψεις του Πορτογάλου, "μπαίνει" ο Φουστέρ.

Η ζωή συνεχίζεται στον Ολυμπιακό μετά τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ και ο Μάρκο Σίλβα ήδη έχει αρχίσει τα τετ α τετ με τους ποδοσφαιριστές του για να τους δώσει να καταλάβουν ότι έχουν κάποιες αποστολές να βγάλουν εις πέρας μέχρι τα Χριστούγεννα, όπου θα ξεκουραστούν για μία εβδομάδα.

Την Κυριακή (13/12) το πρόγραμμα έχει τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη και ο Πορτογάλος τεχνικός είδε ότι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με την Άρσεναλ βρίσκονται κανονικά στη διάθεσή του. Αντιθέτως, ο Νταβίντ Φουστέρ ούτε την Παρασκευή (11/12) μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα. Από το ιατρικό τιμ ισχυρίζονται ότι το Σάββατο (12/12) θα μπει σε φουλ ρυθμούς, όμως, μοιάζει απίθανο να τον πάρει ο Σίλβα στην αποστολή για τον Παναιτωλικό με μόλις μία προπόνηση.

Εκτός θα είναι και οι Πουλίδο, Μπουχαλάκης που συνεχίζουν τα προγράμματά τους και όλα δείχνουν ότι η επιστροφή τους θα πάει για μετά τα Χριστούγεννα. Κατά τ' άλλα, αναμένονται κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα. Για παράδειγμα ο Ντουρμάζ θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Σεμπά. Ο Καμπιάσο και ο Σαλίνο διεκδικούν θέση, ενώ και ο Μποτία αν όχι τώρα, σίγουρα θα αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτές θέλει ο Ολυμπιακός

Φορτούνης VS Ντουρμάζ VS Ερνάνι

H μπάλα στο γήπεδο του Σίλβα!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ