ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Λεμονής με ΑΕΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο 57χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν ήταν και τόσο διαφωτιστικός στις τελευταίες δοκιμές ενόψει της ρεβάνς με την ΑΕΚ (26/4, 19.00). Ανοικτό το σενάριο να παίξει ακόμα και με τριάδα στα χαφ τους Ρομαό, Μαρτίνς, Καμπιάσο και τους Φορτούνη – Μάριν στα "φτερά"!

Η ώρα του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ πλησιάζει και στο Ρέντη κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα. Ο λόγος έχει να κάνει βεβαίως με το γεγονός ότι ο Τάκης Λεμονής "ευθύνεται" στο ότι οι ποδοσφαιριστές του είναι στην... τσίτα.

Υπάρχει μία αίσθηση ότι ο 57χρονος τεχνικός μπορεί να ετοιμάζει κάποιες εκπλήξεις για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ (26/4, 19.00). Ότι έχει κάτι στο μυαλό του που δεν το έχει ξανακάνει στα προηγούμενα παιχνίδια.

Τι ακριβώς; Πρώτα απ' όλα να ξεκαθαρίσουμε ότι φρόντισε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση. Από εκεί και πέρα λοιπόν, δύο είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν ως προς το πώς θα προσεγγίσει το παιχνίδι τακτικά.

Το ένα είναι το... κλασικό. Να πάει με το 4-2-3-1, με τους Καπίνο στα γκολπόστ, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσο ή Ντε Λα Μπέγια στην άμυνα, τους Ρομαό, Μάρτινς στα χαφ, τον Φορτούνη μπροστά τους, τους Ελιουνούσι – Μάριν στα άκρα και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Το δεύτερο σενάριο είναι κάτι που δεν το έχει αποκαλύψει στους παίκτες του, αλλά σαν να φαίνεται ότι έχει κάποιες πιθανότητες. Κι αυτό, γιατί ο Λεμονής σαν να σκοπεύει να χτυπήσει την ΑΕΚ κατά κύριο λόγο από τον άξονα, ειδικά από τη στιγμή που λείπει και ο Σεμπά λόγω τιμωρίας.

Τι εννοούμε; Κυκλοφόρησε στο Ρέντη ένα σενάριο που θέλει τον Καπίνο στα γκολπόστ, τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ρέτσο ή Ντε Λα Μπέγια στην άμυνα.

Η διαφορά σε σχέση με το πρώτο σενάριο έχει να κάνει με την τριάδα στα χαφ. Να πάει σε ένα σχήμα, κάτι σαν 4-3-2-1. Με τους Ρομαό, Μαρτίνς και Καμπιάσο στα χαφ, τους Μάριν – Φορτούνη στα "φτερά" που θα συγκλίνουν αρκετά προς τα μέσα και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Με λίγα λόγια θα παρουσιάσει μεγάλο ενδιαφέρον η ενδεκάδα που θα παρατάξει απόψε ο κόουτς του Ολυμπιακού...

"ΠΑΙΖΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ

Οι ενοχλήσεις στον αστράγαλο του Ντα Κόστα έχουν υποχωρήσει για τα καλά, αλλά όχι όσο θα περίμεναν στο Ρέντη. Ο Μαροκινός βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και λίγο πριν από τη σέντρα θα ξεκαθαρίσει αν θα μπορέσει να βοηθήσει ή όχι, γιατί δεν έβγαλε στο 100% την τελευταία προπόνηση.

Αν ο Ντα Κόστα δεν παίξει, τότε ο Ρέτσος θα περάσει στο πλευρό του Μποτία και ο Ντε λα Μπέγια θα βρεθεί κανονικά στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ