ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται την Πέμπτη ο Ρομπέρτο για τον Ολυμπιακό

Έρχεται την Πέμπτη ο Ρομπέρτο για τον Ολυμπιακό

Μεταγραφικός οργασμός στον Ολυμπιακό! Μετά τον Σαβιόλα και τον Μετζανί που έρχεται σήμερα, ο Ισπανός πορτιέρο, Ρομπέρτο αναμένεται στην Ελλάδα την Πέμπτη! Πρόκειται για έναν σούπερ 27χρονο τερματοφύλακα, που στα νιάτα του θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ισπανίας.

Οι μεταγραφές του Ολυμπιακού σκάνε η μια μετά την άλλη. Μπορεί το προηγούμενο διάστημα να υπήρχε νηνεμία στο Λιμάνι, όμως αυτές τις ημέρες οι Πειραιώτες φουλάρουν για μια σούπερ ενίσχυση.

Μετά τον Αργεντινό σούπερ σταρ, Χαβιέρ Σαβιόλα που υπέγραψε για δύο χρόνια, ακολουθεί η έλευση του Μετζανί το βράδυ της Τετάρτης, ενώ την Πέμπτη οι δύο ποδοσφαιριστές θα μεταβούν στην Γερμανία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Οι μεταγραφές των Νταμπλούχων Ελλάδας δεν σταματούν εκεί όμως! Οι "ερυθρόλευκοι" είναι έτοιμοι να αποκτήσουν ένα ακόμη ποδοσφαιριστή, αυτή τη φορά για κάτω από τα γκολπόστ.

Και το όνομα αυτού; Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο! Ο 27χρονος πορτιέρο που ανήκει στην Σαραγόσα, θα επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί ως δανεικός στην ομάδα του Πειραιά.

Πρόκειται για έναν τερματοφύλακα, που στην αρχή της καριέρας του θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ισπανία και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στους "ροχιμπλάνκος". Για να καταλάβεις κανείς την αξία αυτού του ποδοσφαιριστή, φτάνει να δει πως η Μπενφίκα έδωσε 8.500.000€ για να τον αποκτήσει.

Στην Πορτογαλία έμεινε για μια σεζόν (πραγματοποιώντας 40 εμφανίσεις!), ενώ το 2011 πήρε μεταγραφή στην Σαραγόσα έναντι 8.600.00€!

Επίσης, έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας και την επόμενη σεζόν αναμένεται να επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης για τρίτη φορά στην καριέρα του.

Δεν χρειάζεται να γράψουμε περισσότερα πράγματα για να αντιληφθείτε την αξία του Ρομπέρτο και πόσο σημαντική προσθήκη είναι για τον Ολυμπιακό!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ