ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έρχεται στην Αθήνα ο Μίλιτς

Έρχεται στην Αθήνα ο Μίλιτς

H Φιορεντίνα ανακοίνωσε πως ο Χρβόγε Μίλιτς έρχεται στην Αθήνα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Στην Αθήνα αναμένεται τις επόμενες ώρες ο Χρβόγε Μίλιτς προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Η Φιορεντίνα εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε πως υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με τον 28χρονο Κροάτη αριστερό μπακ να ταξιδεύει στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

"Η Φιορεντίνα ανακοινώνει πως σήμερα το πρωί ο ποδοσφαιριστής Χρβόγε Μίλιτς αποχώρησε απ' τη Μοένα (σ.σ. προπονητικό κέντρο που πραγματοποιεί την προετοιμασία της η ιταλική ομάδα) με προορισμό την Ελλάδα, όπου τις επόμενες ώρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό του Ολυμπιακού", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση των "βιόλα".

Ο Μίλιτς είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε όλη τη γραμμή. Πέρυσι με τον Πάουλο Σόουζα στη Φιορεντίνα έπαιζε αριστερός μπακ-χαφ στο 3-5-2 του Πορτογάλου τεχνικού. Έχει δηλαδή όλα τα στοιχεία που ζητάει ο Μπέσνικ Χάσι, δηλαδή είναι ένας επιθετικογενής ακραίος μπακ, έτσι ώστε να προσφέρει λύσεις στον Ολυμπιακό από τις πτέρυγες.

Το συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα εκπνέει το καλοκαίρι του 2018 (σ.σ. πέρσι τον είχαν αποκτήσει οι "βιόλα" από την Χάιντουκ Σπλιτ) και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταγραφή του θα πάει γύρω στο 1.500.000 ευρώ.

Δείτε το tweet:

Photo Credits: Fiorentina Twitter

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ