ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Ελλάδα ο Μετζανί!

Στην Ελλάδα ο Μετζανί!
Μετζανί

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης και ο Καρλ Μετζανί για να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Παγώνει προσωρινά του Μολό.

Η Τετάρτη όπως φαίνεται είναι σημαντική μέρα για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, αφού οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν το deal με τον Αργεντινό άσο, Χαβιέρ Σαβιόλα.

Αργά το βράδυ της ίδιας μέρας (Τετάρτη 24/7) έφτασε στη χώρα μας και ο Καρλ Μετζανί έτσι ώστε να υπογράψει με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι ερυθρόλευκοι υπολογίζουν τον Αλγερινό άσο τόσο για την άμυνα όσο και για το κέντρο (αμυντικός χαφ), αφού ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να προσφέρει και στις δυο θέσεις.

Μετά τις απαραίτητες

Κολλάει του Μολό

Όσον αφορά τον Γιοάν Μολό να πούμε πως η υπόθεση έχει παγώσει προσωρινά εξαιτίας των αυξημένων απαιτήσεων της Νανσί.

Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με τον 24άχρονο ποδοσφαιριστή και πάνω που πήγε να ολοκληρωθεί το deal η Νανσί ανέβηκε στα 3.5 εκ. ευρώ κάτι που σημαίνει πως οι διαπραγματεύσεις θα τραβήξουν κάποιες ημέρες ακόμα.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκαθαρίζουν πως η υπόθεση δεν έχει τελειώσει, οπότε περιμένουμε τις εξελίξεις. Να σημειώσουμε πως εάν "χαλάσει" του Μολό υπάρχει αντικαταστάτης για την συγκεκριμένη θέση το όνομα του οποίου δεν έχει γραφτεί στον Ελληνικό Τύπο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ