ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ερωτηματικό ο παρτενέρ του Μποτία

Ερωτηματικό ο παρτενέρ του Μποτία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σίλβα κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση, αλλά όλα δείχνουν ότι έχει καταλήξει τουλάχιστον στους 10. Ο Καπίνο έχει το προβάδισμα και παίζεται μία θέση ανάμεσα σε Σιόβα και Ντα Κόστα.

Όλη την περασμένη εβδομάδα είχε φροντίσει να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του ο Μάρκο Σίλβα και είχε δώσει σε όλους μία εντύπωση ότι ετοίμαζε μία έκπληξη ενόψει της ρεβάνς με την Άντερλεχτ. Τελικά, η έκπληξη άκουγε στο όνομα του Άλαν Πουλίδο.

Τώρα, για τον αυριανό ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2/3, 19.30) πάλι δεν έχει «φωτογραφίσει» ενδεκάδα στο Ρέντη, αλλά τουλάχιστον στην προκειμένη περίπτωση φαίνονται τα κουκιά να είναι μετρημένα.

Ακόμα και το ερώτημα που υπήρχε την Δευτέρα (29/2) για το αν θα επέλεγε τον Καπίνο ή τον Ρομπέρτο, φαίνεται πώς απαντήθηκε στην σημερινή προπόνηση στα λιγοστά που άφησε ο Σίλβα να εννοηθούν. Ο Καπίνο φέρεται να έχει το προβάδισμα.

Ουσιαστικά οι δέκα θέσεις θα πρέπει να θεωρούνται κλεισμένες. Μόνο ο παρτενέρ του Μποτία αναζητείται. Από τη μία είναι ο Ντα Κόστα που παίζει ανελλιπώς και από την άλλη ο Σιόβας που προπονήθηκε την Τρίτη (1/3) κανονικά.

Αν δεν υπάρξει λοιπόν κάποια έκπληξη, αναμένεται στην Τούμπα ένας Ολυμπιακός με τον Καπίνο στα δοκάρια, τους Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβα ή Ντα Κόστα και Σαλίνο στην άμυνα, τους Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο στα χαφ, τον Φορτούνη πίσω από τον Ιντέγε και τους Φουστέρ, Σεμπά στα άκρα της επίθεσης.

PHOTO: Action images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ