ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εργομετρικά από την Κ-10 έως και την Κ-13

Εργομετρικά από την Κ-10 έως και την Κ-13
Ολυμπιακός Ρέντη ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πλήρης εργομετρικός έλεγχος για τα παιδιά των ομάδων Κ-10, Κ-11, Κ-12 και Κ-13 του Ολυμπιακού έγινε στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Μετά από τις ομάδες της Super League αλλά και αυτές της Κ-16 και Κ-14, εργομετρικές μετρήσεις έγιναν και για τα τμήματα υποδομής Κ-10 έως Κ-13 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Οι μετρήσεις διεξήχθησαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη από το επιτελείο της Ακαδημίας, κάτω από την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή, Νίκου Τοπολιάτη.

Σε όλους τους ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε:

  • α) Ανθρωποκεντρική Αξιολόγηση, η οποία αφορά το ύψος, το βάρος, το λίπος και την μυϊκή μάζα των αθλητών.
  • β) Αξιολόγηση δύναμης κάτω άκρων-Αλτική ικανότητα.
  • γ) Αξιολόγηση Αερόβιας ικανότητας - Μέτρηση Πεδίου.
  • δ) Αξιολόγηση Ταχύτητας.

Μετά από τις μετρήσεις δημιουργήθηκε ξεχωριστός φάκελος για κάθε παιδί, όπου συμπεριλήφθηκαν όλα τα στοιχεία που προέκυψαν και ο οποίος βοηθάει τους προπονητές και τους γυμναστές και θα ενημερώνεται μέσα από νέες μετρήσεις, που θα πραγματοποιούνται στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Πρεμιέρα στο 7ο Πρωτάθλημα Σχολών Αττικής

Η διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού ενημέρωσε επίσημα για την έναρξη του 7ου πρωταθλήματος Σχολών, αλλά και της διοργάνωσης του Κυπέλλου που θα ισχύσει από φέτος. Αναλυτικά:

"Το Πρωτάθλημα που έγινε θεσμός στις Σχολές αρχίζει και πάλι το Σάββατο 14 Οκτωβρίου.

Το "7ο Πρωτάθλημα Σχολών Ολυμπιακού Αττικής" επιστρέφει και κάθε Σάββατο όλες οι Σχολές μας θα δίνουν αγώνες για να βελτιώσουν τους ποδοσφαιριστές τους, για να έρθουν ακόμη πιο κοντά αλλά και για να διεκδικήσουν μια θέση στην Τελική Φάση που θα διεξαχθεί στο Προπονητικό Κέντρο στο Ρέντη.

Στη φετινή διοργάνωση θα συμμετάσχουν και στις 4 ηλικιακές κατηγορίες (2005-06, 2007-08, 2009-10, 2011-12) οι Σχολές μας από τον Άλιμο, το Αιγάλεω, την Ηλιούπολη, τα Μέγαρα, το Μενίδι, το Πέραμα, την Πετρούπολη, το Ρέντη, τη Σαλαμίνα και τον Ταύρο.

Στο "Πρωτάθλημα Σχολών" ξεχωρίζουν πολλοί παίκτες οι οποίοι έρχονται για δοκιμαστικό στην Ακαδημία ενώ και φέτος στο πρόγραμμα υπάρχουν αγωνιστικές που θα διεξαχθούν σε μια εγκατάσταση με την παρουσία ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Το Κύπελλο Σχολών είναι γεγονός...

Μετά από το επιτυχημένο "Πρωτάθλημα Σχολών" από φέτος η Διεύθυνση Σχολών Ολυμπιακού αποφάσισε να βάλει στο καλεντάρι και μια νέα διοργάνωση, το "Κύπελλο Σχολών".

Το "1ο Κύπελλο Σχολών Ολυμπιακού" θα διεξαχθεί την αγωνιστική περίοδο 2017-18 και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στη Βούλα.

Το Κύπελλο θα διεξαχθεί σε 2 φάσεις και στις ηλικίες Κ-8 (2009-10) και Κ-10 (2007-08). Στην α' φάση όλοι αγωνίζονται μ' όλους και στη β' οι ομάδες χωρίζονται σ' ομίλους.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι Σχολές: Αλίμου, Γλυφάδας, Πεντέλης, Λαγονησίου, Βούλας, Καραϊσκάκη, Βοτσαλάκια, Γλυκών Νερών, Ένωσης Ρέντη, Αιγάλεω, Πετρούπολης, Σαλαμίνας, Ταύρου, Ελευσίνας, Βάρης.

Η Τελική Φάση του "1ου Κυπέλλου Σχολών" θα "φιλοξενηθεί" στο Ρέντη την περίοδο του Πάσχα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ