ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβεβαιώνει για Μπονγκοντά ο Ολυμπιακός

Celta Vigo's Theo Bongonda and FC Barcelona's Sergi Roberto compete for the ball during the Spanish La Liga soccer match between Celta and FC Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Lalo R. Villar)
Celta Vigo's Theo Bongonda and FC Barcelona's Sergi Roberto compete for the ball during the Spanish La Liga soccer match between Celta and FC Barcelona at the Balaidos stadium in Vigo, Spain, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Lalo R. Villar) AP

Το ενδιαφέρον του για τον Τεό Μπονγκοντά επιβεβαιώνει ο Ολυμπιακός μετά τα δημοσιεύματα στο Βέλγιο για τον 22χρονο εξτρέμ της Θέλτα. Τι υποστηρίζουν οι Πειραιώτες για την υπόθεση του Παναγιώτη Ρέτσου.

Την... τιμητική του στα ρεπορτάζ του Βελγίου είχε ο Ολυμπιακός την Τρίτη (13/6), με τα ονόματα των Τεό Μπονγκοντά και Φαμπρίς Ενσακαλά να συνδέονται με τους Πειραιώτες. Για τον πρώτο μάλιστα, οι "ερυθρόλευκοι" επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενδιαφέροντος!

"Ο στράικερ της Θέλτα του Βίγκο μπορεί να είναι η πρώτη μεταγραφή του Μπέσνικ Χάσι. Ο Φουάντ Μπεν Κουιντέρ, ατζέντης του παίκτη, έχει επαφές και με την Τράμπζονσπορ. Και οι δύο σύλλογοι έχουν κάνει επίσημη προσφορά για τον Μπονγκοντά", υποστηρίζει σε δημοσίευμα της η ιστοσελίδα " dhnet.be".

Ποιος είναι ο Μπονγκοντά; Ο 22 ετών (20/11/1995) ακραίος κυνηγός της Θέλτα, που χρησιμοποιεί με άνεση και τα δύο του πόδια, με 42 συμμετοχές (2898'), δύο γκολ και έξι ασίστ συνολικά τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Έχει συμβόλαιο έως το 2019 με την ισπανική ομάδα και η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο κυμαίνεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Το ξεπέταγμα του έγινε στην Ζούλτε Βάρεγκεμ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 43 παιχνίδια με απολογισμό πέντε γκολ και τέσσερις ασίστ, πριν τον αποκτήσει έναντι 1,5 εκατ. ευρώ η Θέλτα τον Γενάρη του 2015.

Στο Λιμάνι παραδέχονται ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής τους ενδιαφέρει, σημειώνοντας ωστόσο ότι "δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη σήμερα".

Σενάρια στο Βέλγιο κυκλοφόρησαν και για τον Φαμπρίς Εν' Σακαλά, εξαιτίας και της συνύπαρξης του με τον Μπέσνικ Χάσι στην Άντερλεχτ.

Κονγκολέζος με γαλλικό διαβατήριο ο 27χρονος (21/7/1990) αριστεροπόδαρος μπακ, που έχει 10 διεθνείς συμμετοχές με την Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Στην Άντερλεχτ μεταγράφηκε έναντι 500 χιλιάδων ευρώ τον Αύγουστο του 2013, προερχόμενος από την γαλλική Τρουά (103 συμ.).

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε δανεικός στην Αλάνιασπορ (27 συμ.) και επέστρεψε στην Άντερλεχτ (71 συμ.) με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018. Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορούσε να αποκτήσει τον παίκτη με ένα ποσό της τάξης του 1 - 1,2 εκατ. ευρώ.

"ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΡΕΤΣΟΥ"

Οι Πειραιώτες δεν παρέλειψαν να τοποθετηθούν και για την πληθώρα των δημοσιευμάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό αναφορικά με το ενδιαφέρον της Κολωνίας για τον Παναγιώτη Ρέτσο, που επιβεβαιώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή των "τράγων".

Αυτό που ξεκαθάριζαν όμως στο Λιμάνι είναι δεν πρόκειται να υπάρξει deal στα χρήματα (11 - 12 εκατ. ευρώ) που γίνεται η εκτίμηση μέσω των ρεπορτάζ.

Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός εκτιμούν ως πολύ μεγαλύτερη την χρηματιστηριακή αξία του 19χρονου στόπερ και ως εκ τούτου υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα πώλησης του με τα χρήματα που προσφέρουν οι Γερμανοί, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον της Κολωνίας.

Photo credits: (AP Photo/Lalo R. Villar)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Ρέτσο η Κολωνία
Χριστοβασίλης: "Θέλουμε Ζάιρο, Χαρίση, θα έρθει ένας από τον Ολυμπιακό"
Δεύτερο Nein Ολυμπιακού για Ρέτσo!
Η Κρίσταλ Πάλας έχασε τον Σίλβα λόγω διακοπών του προέδρου!
Σενάριο για Τζουρού και Ολυμπιακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ