ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβάλλεται το "λίφτινγκ" στους εξτρέμ του Ολυμπιακού!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Οι “ερυθρόλευκοι” αλλάζουν ριζικά στα "φτερά" της επίθεσης, καθώς δεν αποκλείεται να γίνουν ακόμη και τρεις κινήσεις για wingers το καλοκαίρι. Το Sport24.gr αναλύει.

Η άφιξη του Πέδρο Μαρτίνς δρομολογεί τις μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, με τους “ερυθρόλευκους” να “χτυπάνε” παντού! Και στόπερ, και χαφ, και εξτρέμ, και φορ, και ακραίους μπακ... Μόνο για τερματοφύλακα δεν έχει προκύψει ακόμη κάτι, καθώς το πλάνο που υπάρχει μέχρι στιγμής έχει τους Προτό, Γιαννιώτη και Χουτεσιώτη.

Σαρωτικές αλλαγές αναμένονται στα “φτερά” της επίθεσης. Για την ακρίβεια, επιβάλλεται ο Ολυμπιακός να προχωρήσει σε “λίφτινγκ” στα φτερά και οι λόγοι είναι απλοί.

Ο Σεμπά ούτως ή άλλως είναι “ξένο σώμα”, αλλά και εκτός ομάδας να μην βρισκόταν από αρχές Απριλίου, είχε κάνει πλέον τον κύκλο του και το καλύτερο για τις δύο πλευρές θα ήταν να αποχωρούσε.

H φετινή χρονιά του Βραζιλιάνου ήταν απογοητευτική με 24 συμμετοχές, κανένα γκολ και 1 ασίστ. Πέρσι επί Μπέντο έκανε ουσιαστικά την καλύτερή του σεζόν με 43 ματς, 7 γκολ και 12 ασίστ, ωστόσο, το κακό για τον Ολυμπιακό είναι ότι δεν τον πούλησε το περασμένο καλοκαίρι, όταν έφτασαν προτάσεις στην ΠΑΕ. Φημολογείται ότι είχε φτάσει και προσφορά από την Κίνα, αλλά οι Πειραιώτες δεν την αποδέχτηκαν.

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÑÉÅÊÁ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - RIJEKA (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο δεύτερος της παρέας των εξτρέμ που θα αποχωρήσει είναι ο Φελίπε Πάρντο. Το συμβόλαιο του Κολομβιανού, όπως και του Σεμπά, ολοκληρώνεται το 2019. Τα χαρακτηριστικά του δεν ταιριάζουν στα “θέλω” του Πέδρο Μαρτίνς και κατά συνέπεια ο Πάρντο ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες.

Ο Κολομβιανός σε αντίθεση με τον Σεμπά, έχει περισσότερες “σειρήνες”. Δεν έκανε σούπερ χρονιά, αντιθέτως ήταν αξιοπρεπής (30 ματς, 4 γκολ, 3 ασίστ), αλλά στον Ολυμπιακό πλέον δεν φτάνει κάποιος να είναι απλώς “αξιοπρεπής”. Χρειάζονται ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά. Ο Πάρντο από το καλοκαίρι του 2015 έχει δείξει ότι απέναντι στις κλειστές άμυνες του ελληνικού πρωταθλήματος βρίσκει πάντοτε τοίχους.

Το καλό για τον Πάρντο είναι ότι πρόκειται για ένα παιδί που δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Ακόμα και εκείνο το σχόλιο που έκανε επειδή δεν είχε πάρει φανέλα βασικού στο Καμπ Νου, το είχε σκυλομετανιώσει και ζητούσε συγγνώμη από τη διοίκηση και τον Λεμονή. Δεν αρκεί όμως το να είναι κάποιος “καλό παιδί”. Αυτό που απασχολεί τη διοίκηση, τον προπονητή και τον κόσμο είναι να ανεβάζει επίπεδο την ομάδα και ο Πάρντο δυστυχώς για τον ίδιο έχει κάνει τον κύκλο του στον Πειραιά.

Επιβάλλεται το "λίφτινγκ" στους εξτρέμ του Ολυμπιακού!
INTIME SPORTS

Ο Κέβιν Μιραλάς κατηγορήθηκε ακόμη και για αδιαφορία στο τελευταίο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Μύθος ή πραγματικότητα; Το ρεπορτάζ εντός τοιχών Ρέντη λέει ότι ο Βέλγος δεν είναι από τα παιδιά που θα κοροϊδέψουν. Τι άλλαξε στην Ριζούπολη; Τίποτα απολύτως... Απλώς, του Μιραλάς δεν του έβγαινε τίποτα όπως δεν του έβγαιναν και στα προηγούμενα παιχνίδια πλην Κέρκυρας και Πλατανιά.

Ο Κέβιν είναι σκιά του εαυτού του, όχι όμως λόγω αδιαφορίας, αλλά εξαιτίας της κακής αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκεται συν το γεγονός ότι μπήκε σε ένα σύνολο που ήταν “άρρωστο” και δεν τον βοήθησε. Οριστικά (εκτός κι αν συμβούν “σημεία και τέρατα”) επιστρέφει στην Έβερτον και ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάνει καμία κίνηση για την απόκτησή του ή τον δανεισμό του.

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για τον Μάρκο Μάριν τα πράγματα είναι λίγο - πολύ γνωστά. Κατά κύριο λόγο είναι ποδοσφαιριστής που έχει “εμφανιστεί” στα ματς με τις θεωρητικά ασθενέστερες ομάδες του πρωταθλήματος (από την 5η θέση και κάτω...), στα ντέρμπι συνήθως δεν έπαιζε γιατί οι προπονητές φοβόντουσαν ότι δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει, έχει σπάσει γενικότερα τα νεύρα όλων των προπονητών με τη συμπεριφορά του (πλην Χάσι), ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για αδιαφορία.

Ο Γερμανός δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να μείνει στην Ελλάδα, άσχετα αν ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Γερμανία τόνισε ότι σκέφτεται την επιστροφή του στην Bundesliga.

Το συμβόλαιό του τελειώνει το 2019 και οι απολαβές του είναι κοντά στο 1,2εκ. ευρώ. Είναι πλέον στα 29 του και στον Ολυμπιακό ξέρουν πολύ καλά ότι οι δρόμοι το καλοκαίρι είναι δύο: Είτε του γίνεται επέκταση συμβολαίου (με μειωμένες αποδοχές λογικά), είτε πωλείται! Κι όλα αυτά, για να μην χαθεί ελεύθερος το καλοκαίρι.

Κάνει “γκελ” σε ομάδες της Γερμανίας. Το ενδιαφέρον της Σάλκε δεν είναι τόσο φιλολογικό όσο φαντάζονται ορισμένοι. Υπάρχει κι άλλη γερμανική ομάδα που τον έχει βάλει στο “σημάδι”.

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÅÑÊÕÑÁ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÅÑÊÕÑÁ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI.GR

Το θέμα είναι ότι ο Μάριν έχει δώσει πολλά δικαιώματα με τη συμπεριφορά του, δεν ήταν και λίγες οι φορές που έκανε άνω-κάτω τα αποδυτήρια, ωστόσο, είναι από τους παίκτες που όλοι στο Ρέντη αναγνωρίζουν ότι με μία ενέργειά του μπορεί να “ξεκλειδώσει” τις πολύ κλειστές άμυνες που συναντάει ο Ολυμπιακός στο ελληνικό πρωτάθλημα. Φτάνει όμως μόνο αυτό για να συνεχίσει στον Πειραιά; Όλα λοιπόν είναι ανοικτά για το μέλλον του...

Εν κατακλείδι, οι “ερυθρόλευκοι” ενδέχεται να προχωρήσουν στην απόκτηση ακόμη και τριών εξτρέμ, με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να βρίσκεται στη λίστα, αν και εφόσον δεν τα βρει με την ΑΕΚ και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το πλάνο είναι στην τετράδα των “φτερών” να είναι και ο Μάριος Βρουσάι, ενώ ο Γιάννης Γιαννιώτας που είναι δανεικός στην Βαγιαδολίδ, το πιθανότερο είναι να μην επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Κατά συνέπεια, Λάζαρος (σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει με την “Ένωση”) και δύο ξένοι εξτρέμ θα είναι οι κινήσεις των Πειραιωτών στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έβγαλε μία χρονιά χωρίς να πάρει κάτι από τους καθαρόαιμους εξτρέμ του. Μόνο από τον Μάριν πήρε γκολ και ασίστ (36 ματς, 8 γκολ, 5 ασίστ), ο οποίος μάλιστα δεν είναι και ο κλασικός winger.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ