ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίθεση Καραπαπά σε Βασιλειάδη και κυβέρνηση

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÑÉÅÊÁ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / RIJEKA - OLYMPIAKOS (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Μέσω του λογαριασμού στο facebook, ο Κώστας Καραπαπάς εξαπέλυσε επίθεση στον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη και την κυβέρνηση, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως "τα δύο τελευταία χρόνια πήγατε το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω".

Το Skysports έδωσε στην δημοσιότητα ένα πολύ μικρό απόσπασμα της συνέντευξης που έχει παραχωρήσει ο Γιώργος Βασιλειάδης, όπου μεταξύ άλλων ο υφυπουργός φέρεται να έχει πει (γιατί στο συγκεκριμένο βίντεο δεν ακούγεται) σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την άρνηση του Ολυμπιακού να υπογράψει τις προτάσεις του για το restart του πρωταθλήματος πως "τα κίνητρα του Ολυμπιακού είναι περισσότερο πολιτικά και λιγότερο αθλητικά, φαίνεται πως επιθυμεί να διατηρηθεί το πρόβλημα. Εγώ θέλω να υπάρξει εκεχειρία έως το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να διαμορφώσουμε νέους κανόνες".

Αυτή η ατάκα φαίνεται πως έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ο διευθυντής επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ θέλησε να απαντήσει στον Γιώργο Βασιλειάδη, εξαπολύοντας επίθεση στον υφυπουργό αθλητισμού μέσω facebook.

"Ο ήδη αποτυχημένος Υφυπουργός αθλητισμού Βασιλειάδης, ασορτί με την πολιτική της εγκληματικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επιτέθηκε και πάλι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε μια απο τις αμέτρητες συνεντεύξεις του των τελευταίων ημερών.

Δήλωσε ότι «ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρηθεί το πρόβλημα». Να διαβάσετε καλύτερα την επιστολή του Ολυμπιακού κύριε Βασιλειάδη ή να σας τη διαβάσει καλύτερα ο παρανόμως εγκατεστημένος στην Σούπερ Λιγκ Γκαγκάτσης, ο μυστικοσύμβουλος σας!

Ο Ολυμπιακός το μόνο που λέει είναι να αφήσουμε τις γελοιότητες και να γίνει γόνιμος διάλογος για το αύριο του ποδοσφαίρου.

Με καλή πίστη, ποδοσφαιρική λογική και στοιχεία να δομήσουμε κανονισμούς που θα ισχύουν για όλους και δεν θα υπάρχουν τα ίδια προβλήματα στο επόμενο Πρωτάθλημα.

Το μόνο σωστό που είπατε κύριε Υφυπουργέ είναι ότι μας έχουν σιχαθεί οι Ευρωπαίοι. Πράγματι!

Και ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια που πήγατε το ποδόσφαιρο 50 χρόνια πίσω!" έγραψε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραπαπάς. Ολόκληρη την τοποθέτηση του διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βασιλειάδης στο Sky Sports: "Οι παράγοντες νομίζουν ότι παίζουμε παιχνίδια"
Επίθεση αγάπης στον Φορτούνη από οπαδούς της Μπεσίκτας
Μητρόπουλος για τη δίωξη σε Μαρινάκη: "Αχ ρε πρόεδρε"
Ο Γκέτσε "τρώει" τον... Φορτούνη!
Τεράστια πριμ για νίκες - ισοπαλίες στο νέο Champions League!
Η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την ποινική δίωξη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ