ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή στου Ρέντη την Πέμπτη

Επιστροφή στου Ρέντη την Πέμπτη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν αυτές τις μέρες και ο Μάρκο Σίλβα τους περιμένει στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την Πέμπτη (12/11) για να πιάσουν ξανά δουλειά.

Με τη νίκη τους επί του Ηρακλή την Κυριακή (8/11), ενώ είχε προηγηθεί η τρομερή ανατροπή κόντρα στην Ντίναμο Ζάγκρεμπ, οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν επιτυχημένα μια σειρά απαιτητικών αναμετρήσεων και ο Μάρκο Σίλβα δεν τους άφησε παραπονεμένους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναγνώρισε ότι οι ποδοσφαιριστές του είχαν ανάγκη από ξεκούραση και δοθείσης της ευκαιρίας με την διακοπή του πρωταθλήματος, τους άφησε ελεύθερους από το απόγευμα της Κυριακής και για τις επόμενες τρεις μέρες.

Οι "ερυθρόλευκοι" απολαμβάνουν το ρεπό τους, ενώ θα επιστρέψουν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την Πέμπτη (12/11), εκεί όπου θα τους περιμένουν ο Μάρκο Σίλβα και οι συνεργάτες του, ξεκινώντας σιγά σιγά την προετοιμασία για την αναμέτρηση της 21ης Νοέμβρη με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Θυμίζουμε ότι 9 διεθνείς (Σιόβας, Καπίνο, Φορτούνης, Ντουρμάζ, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Φινμπόγκασον, Ελαμπντελαουί) θα λείπουν τις επόμενες μέρες από τις προπονήσεις της ομάδας και οι περισσότεροι εξ αυτών θα εμφανιστούν ξανά στου Ρέντη τρεις μέρες πριν το ντέρμπι με το "τριφύλλι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ