ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή Καπίνο, έξω ο Εμενίκε ενόψει Πανιωνίου

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφανος Καπίνο επέστρεψε σε αποστολή και είναι διαθέσιμος στη Νέα Σμύρνη. Αντίθετα εκτός πλάνων του Λεμονή έμεινε ο Εμάνουελ Εμενίκε, αφού ο Νιγηριανός φορ δεν είχε τον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας.

Με την προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Παρασκευής (13/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, το Σάββατο (14/10, 20:30) στη Νέα Σμύρνη.

Ο Εμάνουελ Εμενίκε δεν κατάφερε να βρεθεί στον απαιτούμενο βαθμό ετοιμότητας και εντέλει δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του προπονητή του.

Οι ενοχλήσεις των προηγούμενων ημερών φρέναραν τον Νιγηριανό φορ και παρά την προσπάθεια που κατέβαλλε, δεν μπόρεσε να τεθεί στην διάθεση του Τάκη Λεμονή.

Ο 57χρονος τεχνικός άφησε εκτός αποστολής και τους Μοχάμεντ Μπεν, Γιάγκος Βούκοβιτς, Σάσα Ζντιέλαρ, Χρβόγιε Μίλιτς, Γκιγιόμ Ζιλέ, Αντρέ Μαρτίνς, ενώ τιμωρημένος είναι ο Μπιέρν Ένχελς. Αντίθετα στην 20άδα συμπεριλήφθηκε ξανά ο Στέφανος Καπίνο.

Αναλυτικά οι επιλογές του Τάκη Λεμονή για τη Νέα Σμύρνη:

Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Καπίνο, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανδρούτσος: "Σημαντικό ματς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος"
Στο πλευρό της Ελπίδας Προσφύγων η ΠΑΕ Ολυμπιακός
Mega analysis: Τα xGoals ανοίγουν τα X-Files της Super League
Γιατί ο Λεμονής περίμενε τον Εμενίκε έως την τελευταία στιγμή
Κατσουράνης: "Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ