ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστροφή Ανσαριφάρντ με Πλατανιά

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ανσαριφάρντ EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα επιστρέψει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού από τη στιγμή που ο Εμενίκε εκτός απροόπτου δεν θα προλάβει την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πλατανιά. "Ζόρια" έβαλε στον Λεμονή ο Ταχτσίδης.

Ο Ολυμπιακός δίνει την Κυριακή (5/11, 15.00) με τον Πλατανιά έναν από τους έξι «τελικούς» εώς το τέλος του πρώτου γύρου. Ο Λεμονής δεν σκοπεύει να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που είχε εμπιστευτεί στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Για παράδειγμα ο Μποτία ναι μεν έκανε μία σούπερ εμφάνιση με την Μπαρτσελόνα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπει «σφήνα» σε Σισέ και Ένχελς. Αυτή τη στιγμή το δίδυμο Σισέ – Ένχελς το εμπιστεύεται τυφλά ο Λεμονής. Ναι μεν ο Μποτία έχει τις πιθανότητές του, αλλά οι δύο νεαροί στόπερ έχουν το ξεκάθαρο προβάδισμα.

Για τα χαφ τού έβαλε δύσκολα του Λεμονή ο Ταχτσίδης, ο οποίος θέτει σοβαρή υποψηφιότητα να αντικαταστήσει τον Οφόε στην ενδεκάδα. Ένας Οφόε, του οποίου το... λαμπάκι της βενζίνης έχει ήδη ανάψει!

Στην κορυφή της επίθεσης ο Ανσαριφάρντ θα επιστρέψει, από τη στιγμή που ο Εμενίκε ακόμα δεν έχει γυρίσει στις προπονήσεις και συν τοις άλλοις, ακόμα και να προπονηθεί εώς τον Πλατανιά, ο Λεμονής σκοπεύει να τον κρατήσει για μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Το ερωτηματικό έχει να κάνει κατά κύριο λόγο με τα άκρα της επίθεσης. Τους Πάρντο και Ανδρούτσο είχε επιλέξει ο 57χρονος τεχνικός στα δύο ντέρμπι. Ο Πάρντο θα καλύψει το ένα «φτερό». Το ερώτημα είναι ποιος θα περάσει απέναντι. Θα είναι ο Καρσελά; Πολύ πιθανό. Οι απαντήσεις λογικά θα δοθούν στην προπόνηση της Παρασκευής (3/11).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ