ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφουν στην 11άδα Λάζαρος και Γκερέρο

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÏÕÊÅÑÍÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÏÕÊÅÑÍÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός άφησε ο Πέδρο Μαρτίνς τον Βασίλη Τοροσίδη για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη. Μέσα Κούτρης και Ναουέλ. Τι δοκίμασε στην προπόνηση και ποιες ακόμη αλλαγές έχει στο μυαλό του.

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να επιφυλλάσει μια μίνι έκπληξη στην "αποστολή".

Αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Βασίλη Τοροσίδη (περισσότερο για να τον προφυλάξει από κάποιες μικροενοχλήσεις από το ματς με την Μπέτις) και να πάρει στη θέση του τον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος ετοιμάζεται σταδιακά να επανέλθει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, έπειτα και από την κόκκινη που είδε ο Τσιμίκας στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa.

Νέο πρόσωπο και ο νεαρός εξτρέμ Ματίας Ναουέλ. Εκτός έμειναν σε ακόμη ένα ματς οι Σισέ, Πάρντο, Μασούρας, Μάνος και Βρουσάι.

Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει αποφασισμένος να προχωρήσει σε νέες αλλαγές. Τρεις ή τέσσερις συγκριτικά με το σχήμα που παρέταξε την Πέμπτη κόντρα στη Μπέτις.

Σύμφωνα με όσα άφησε να φανούν στη διάρκεια της τελευταίας προπόνησης σκέφτεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Γκερέρο στην κορυφή της επίθεσης αντί του Χασάν και τον Λάζαρο στη δεξιά πλευρά της επίθεσης αντί του Φετφατζίδη.

Θέση στον άξονα (του Μπουχαλάκη ή του Καμαρά) διεκδικεί ο Νάτχο, όπως κι ο Μιράντα στο κέντρο της άμυνας αντί του Βούκοβιτς ή του Μεριά. Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν το πρωί της Δευτέρας (24/9) στο ξεμούδιασμα που -ως είθισται- θα κάνει η ομάδα.

Αναλυτικά οι επιλογές προσώπων του Πορτογάλου τεχνικού στην 20άδα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ