ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστρέφουν στη δράση τα τμήματα υποδομής

Επιστρέφουν στη δράση τα τμήματα υποδομής

Νέοι, έφηβοι και παίδες του Ολυμπιακού ρίχνονται στην δράση των πρωταθλημάτων υποδομής της Super League. Αναλυτικά το πρόγραμμα τους.

Τα προηγούμενα δύο Σαββατοκύριακα τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού που συμμετέχουν στα Πρωταθλήματα Υποδομών της Super League δεν είχαν υποχρεώσεις, όμως τώρα επιστρέφουν στη δράση.

Η ομάδα Νέων φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας πρώτη και αήττητη μετά από 8 αγώνες και στις 11:00 το πρωί της Κυριακής (27/110 θα υποδεχθεί την Κέρκυρα στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K-20.

Για την 11η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League K-17, οι έφηβοι του Ολυμπιακού παίζουν επίσης Κυριακή στις 12:15, εκτός έδρας στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι, με τον Ατρόμητο Αθηνών. Μετά από 7 αγώνες οι Πειραιώτες είναι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Παίδες αγωνίζονται και αυτοί εκτός έδρας, στα Βριλήσσια, απέναντι στην ΑΕΚ. Ο αγώνας είναι για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League K-15 και θα ξεκινήσει στις 11:00. Η Κ-15 του Ολυμπιακού μετά από 5 αγώνες είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Στη Σχολή Κρανιδίου ο Αμανατίδης

Την Σχολή του Ολυμπιακού στο Κρανίδι επισκέφτηκε ο Γιώργος Αμανατίδης. Ο σκάουτερ της Ακαδημίας του Ολυμπιακού είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την πρόοδο της Σχολής που διατηρούν οι Πειραιώτες στην περιοχή, η οποία είναι από τις νέες στο Δίκτυο, αλλά και να δώσει πολύτιμες συμβουλές για την βελτίωση των παροχών της.

Επιστρέφουν στη δράση τα τμήματα υποδομής
Επιστρέφουν στη δράση τα τμήματα υποδομής
STUDIO OIKONOMOY

Οι Σχολές Κύπρου στον Πειραιά

Πολυήμερη επίσκεψη με έντονο Ολυμπιακό... χρώμα πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πειραιά, κλιμάκιο των Σχολών του Ολυμπιακού από την Κύπρο.

Τα παιδιά μαζί με τους προπονητές και τους γονείς τους επισκέφτηκαν και ξεναγήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, εκεί όπου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και τον Βραζιλιάνο εξτρέμ των "ερυθρολεύκων", Σεμπά Ζούνιορ.

Επιστρέφουν στη δράση τα τμήματα υποδομής

Οι Σχολές του Ολυμπιακού στην Κύπρο έχουν κλείσει δέκα χρόνια ζωής και συνεχίζουν κάθε χρόνο πιο δυνατά να προσφέρουν τόσο στα παιδιά όσο και στους γονείς, αλλά και στην κοινωνία, έχοντας αναπτύξει έντονο φιλανθρωπικό πρόγραμμα.

Επιστρέφουν στη δράση τα τμήματα υποδομής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επιμένει ο Μπέντο: εκτός με Κέρκυρα οι Ντομίνγκες, Μάριν
Πού χάθηκες εσύ, Φέλιξ Αμποάγκουε;
Ελιουνούσι στο Sport24.gr: "Μπορούμε μια καλή πορεία στο Europa League"
H πρώτη εικόνα της κλήρωσης των "32" του Europa League
Τσεκάρει και η Βαλένθια τον Μιλιβόγεβιτς
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ