ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστρέφει στο 4-2-3-1 ο Σίλβα

Επιστρέφει στο 4-2-3-1 ο Σίλβα
Ολυμπιακός, Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγιε, Ντουρμάζ INTIME SPORTS

Ποια τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, για το παιχνίδι της Τρίτης (22/9) με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Η επιστροφή του Μιλιβόγεβιτς, το δίλημμα στα "φτερά" και ο Ιντέγε που έχει κερδίσει τη "μάχη" της επίθεσης

Στον Ολυμπιακό δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά και έχουν αφήσει πίσω το 0-3 από την Μπάγερν. Άλλωστε και το όνομα του προσεχή αντιπάλου του στο πρωτάθλημα, δεν του δίνει τη δυνατότητα να εφησυχαστεί και να έχει το μυαλό του στο Λονδίνο και το παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Την Δευτέρα το απόγευμα (21/9) οι "ερυθρόλευκοι" αναχωρούν για Ξάνθη, εκεί όπου το βράδυ της επόμενης μέρας (22/9, 20.30) αντιμετωπίζουν μία ομάδα που δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα, έχει κόψει βαθμούς από τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα (0-0), από την ΑΕΚ στα Πηγάδια (0-0) και έχει πάρει τρίποντο στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (1-0)! Ο Μάρκο Σίλβα τα έχει όλα αυτά κατά νου και για αυτό τον λόγο δεν θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον. Θα πάει σε μία ενδεκάδα με τους "σίγουρους", με αυτούς που θεωρεί πιο έτοιμους. Δεν χωράνε στα Πηγάδια πειραματισμοί και αλχημείες.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δοκιμές στις προπονήσεις στο Ρέντη, ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται να επιστρέψει στο αγαπημένο του 4-2-3-1. Με τον Μιλιβόγεβιτς να ξαναφοράει φανέλα βασικού και να περνάει στο πλευρό του Καμπιάσο. Ο Σαλίνο που κέρδισε τις εντυπώσεις με την Μπάγερν ως χαφ, το πιθανότερο είναι να κάτσει στον πάγκο και να φορτίσει τις μπαταρίες του για το Λονδίνο. Το δίλημμα είναι στα "φτερά" της επίθεσης. Οι Ερνάνι, Πάρντο και Ντουρμάζ παλεύουν για δύο θέσεις. Ο Σίλβα προσπαθεί τον Ερνάνι να τον εντάξει όσο το δυνατόν ταχύτερα στο κλίμα της ομάδας και δεν αποκλείεται από την Τρίτη (22/9) στην Ξάνθη να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο με τον Πορτογάλο "ζογκλέρ".

Πάμε τώρα και στα της ενδεκάδας. Το επικρατέστερο σενάριο, βάσει των όσων αφήνει να εννοηθούν ο Σίλβα στο Ρέντη, είναι να δούμε τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβα, Μασουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, Φορτούνη, Ιντέγιε και δύο εκ των Ντουρμάζ, Πάρντο και Ερνάνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το "ερυθρόλευκο" παρασκήνιο του Σοσιεδάδ-Εσπανιόλ

Έτσι είναι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός στο FIFA 2016

Δεν αργεί η επιστροφή του Μπεν στον Ολυμπιακό

Μπαίνει σε δύσβατο μονοπάτι

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ