ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιστρατεύεται ο Καπίνο στη Λεωφόρο

Επιστρατεύεται ο Καπίνο στη Λεωφόρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η νέα κακή παρουσία του Νικόλα Λεάλι στην Κωνσταντινούπολη φέρνει τον Στέφανο Καπίνο ξανά στην ενδεκάδα, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19/3, 19.30).

Δεν ζει σε άλλον πλανήτη ο Νικόλα Λεάλι. Καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Καταλαβαίνει τι γίνεται γύρω του και κατά την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη έδειχνε ότι βρίσκεται και σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση...

Φέρει βαρέως τον αποκλεισμό από την Μπεσίκτας. Θεωρεί τον εαυτό του υπεύθυνο για τον τρόπο που ήρθε η ήττα στην Κωνσταντινούπολη, όπως φυσικά και για το 1-1 του Καραϊσκάκη.

Αρχίζει να συνειδητοποιεί, λοιπόν, ότι ίσως το χθεσινό ματς στην “Vodafone Arena” να ήταν και το τελευταίο του στον Ολυμπιακό! Όχι γιατί πάρθηκε κάποια απόφαση από τη διοίκηση. Απλώς, είναι αναγκασμένοι και στο τεχνικό τιμ, ειδικά ενόψει Παναθηναϊκού, να χρησιμοποιήσει τους ποδοσφαιριστές που σωματικά και πνευματικά είναι πανέτοιμοι για να κατέβουν στην Λεωφόρο.

Ο Λεάλι τουλάχιστον πνευματικά δεν είναι καλά. Ο δε Καπίνο που προέρχεται από τραυματισμό και περίπου ένα μήνα απουσίας, αναμένεται βρεθεί στην Λεωφόρο για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Αν ο Ιταλός γκολκίπερ δεν έκανε τα λάθη στην Πόλη, τότε θα ξεκινούσε εκείνος κόντρα στο “τριφύλλι”.

Μετά τα όσα έγιναν όμως, αποτελεί πλέον κοινό μυστικό ότι ο Λεάλι δεν μπορεί να βοηθήσει στο ντέρμπι. Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά έχει αρχίσει πλέον για τα καλά να αδειάζει και η... κλεψύδρα της εμπιστοσύνης των συμπαικτών του προς το πρόσωπό του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ