ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσκεψη της Ακαδημίας στη Σχολή Πύργου

Επίσκεψη της Ακαδημίας στη Σχολή Πύργου

Επίσκεψη στη Σχολή στον Πύργο Ηλείας πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, αποτελούμενο από τους Βασίλη Νάνο, Φώτη Παπαπαναγή και Σωκράτη Κοψαχείλη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Επίσκεψη στη Σχολή μας στον Πύργο Ηλείας πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ακαδημίας αποτελούμενο από τον Διευθυντή Σχολών κ. Βασίλη Νάνο και τους προπονητές κ. Φώτη Παπαπαναγή και κ. Σωκράτη Κοψαχείλη.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης περιελάμβανε προπόνηση στα παιδιά της Σχολής μας από τους προπονητές της Ακαδημίας και ειδική προπόνηση στους τερματοφύλακες από τον Σωκράτη Κοψαχείλη.

Επίσκεψη της Ακαδημίας στη Σχολή Πύργου

Ο επικεφαλής της Σχολής κ. Τάσος Φερεκίδης απέσπασε τα εύσημα από τα μέλη του κλιμακίου για το επίπεδο των ποδοσφαιριστών, για την οργάνωση αλλά και για τις πολύ ωραίες εγκαταστάσεις και ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό για την επίσκεψη:

"Είναι πολύ σημαντικό να έρχεται στη Σχολή μας και στην πόλη μας προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού. Υπάρχει άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με την βοήθεια του Ολυμπιακού γινόμαστε κάθε ημέρα και καλύτεροι.

Τα παιδιά είδαν πως δουλεύει η Ακαδημία του Ολυμπιακού και το μεγάλο τους όνειρο είναι να βρεθούν εκεί μια ημέρα. Σε μια τόσο δύσκολη εποχή ο Ολυμπιακός είναι δίπλα μας και όλοι μαζί δουλεύουμε για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας".

Επίσκεψη της Ακαδημίας στη Σχολή Πύργου

Ο προπονητής της Ακαδημίας κ. Σωκράτης Κοψαχείλης ο οποίος είναι πολύ δημοφιλής στον Πύργο λόγω της θητείας του ως ποδοσφαιριστής στον Πανηλειακό είπε από την πλευρά του:

"Ήταν μεγάλη η χαρά μας που επισκεφτήκαμε τον Πύργο όπου ο Ολυμπιακός διατηρεί Σχολή. Προσωπικά από αυτή την πόλη και τους ανθρώπους της έχω πολύ ευχάριστες αναμνήσεις αφού πέρασα πολύ ωραία χρόνια εδώ. Με τον Τάσο Φερεκίδη μας συνδέουν πολλά από το παρελθόν και τώρα μας συνδέει και ο Ολυμπιακός.

Είδαμε ότι η Σχολή έχει πολύ καλό επίπεδο και όσο μπορεί ο καθένας μας θα βοηθήσει για να γίνει ακόμη καλύτερη. Οι Σχολές μας στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στις ΗΠΑ έχουν πολύ υψηλά στάνταρ και δεν είναι τυχαίο ότι πολλά παιδιά από το Δίκτυο είναι στην Ακαδημία του Ολυμπιακού".

Επίσκεψη της Ακαδημίας στη Σχολή Πύργου

Η Σχολή Πύργου έχει στο δυναμικό της περισσότερα από 150 παιδιά όλων των ηλικιών και παρουσιάζει κάθε χρόνο αύξηση στις εγγραφές της".

Με τον Παναθηναϊκό οι Νέοι

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει από την 26η ημέρα του Πρωταθλήματος Super League K-20. Η αναμέτρηση των "αιωνίων" στους Νέους θα ξεκινήσει το Σάββατο (12/3, 15:00) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, με τον Ολυμπιακό να θέλει τη νίκη για να κάνει ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου Πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Βασίλη Βούζα είναι στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας σε 21 αγώνες 59 βαθμούς ενώ ο Παναθηναϊκός έχει 31 βαθμούς λιγότερους. Ο Ολυμπιακός είναι και η μοναδική αήττητη ομάδα στο Πρωτάθλημα αφού έχει σε 21 αγώνες, 19 νίκες και 2 ισοπαλίες ενώ στα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει να ηττηθεί εντός έδρας 5 χρόνια.

Εκτός από τους Νέους, το Σάββατο, στις 12:30 ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη τον Ατρόμητο Αθηνών, σ' αγώνα της 18ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15.

Ο Ολυμπιακός είναι στη 2η θέση και θέλει πάση θυσία νίκη για να κυνηγήσει έως το τέλος το στόχο της πρόκρισης στον τελικό της διοργάνωσης. Οι δυο ομάδες έχουν αγωνιστεί άλλες τρεις φορές στην φετινή περίοδο και τα τρία παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Την Κυριακή, οι Έφηβοι, φιλοξενούν στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη τον Πλατανιά, σ' αγώνα της 22ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 και θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν στην κορυφή.

Επίσκεψη της Ακαδημίας στη Σχολή Πύργου
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ