ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γουλβς - Ολυμπιακός: Στο Μολινό η ρεβάνς

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Γουλβς θα γίνει στο Μολινό, την έδρα των "Λύκων", όπως έκανε γνωστό ο Κώστας Βερνίκος, υπεύθυνος διεθνών σχέσεων των Πειραιωτών.

Στο Μολινό θα πραγματοποιηθεί τελικά η ρεβάνς της Γουλβς με τον Ολυμπιακό για τους 16 του Europa League, όπως έκανε γνωστό ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων των Πειραιωτών των Πειραιωτών, Κώστας Βερνίκος, μέσω του λογαριασμού του στο twitter.

"Γουλβς-Ολυμπιακός. Στο Μολινό. Οι αρχές της Μεγάλης Βρετανίας παρείχαν γραπτές διαβεβαιώσεις στην UEFA, όμως αν κάτι αλλάξει μέχρι τις 5 Αυγούστου, τότε αυτόματα θα διεξαχθεί στη Γερμανία", έγραψε χαρακτηριστικά, ανακοινώνοντας την απόφαση της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Να τονιστεί πως το Final-8 της διοργάνωσης θα γίνει στη Γερμανία, ενώ το μεσημέρι της Παρασκευής (10/7, 14:00) θα γίνει η κλήρωση της προημιτελικής και της ημιτελικής φάσης της διοργάνωσης, με τους ερυθρόλευκους να μαθαίνουν τους υποψήφιους αντιπάλους, εφόσον περάσουν το εμπόδιο των Άγγλων, με τους οποίους ήρθαν 1-1 στο πρώτο ματς στο άδειο -λόγω κορονοϊού- Φάληρο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ