ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επίσημο: Με 1,2εκ. ευρώ ο Φιγκέιρας στην Μπράγκα έως το 2022

Επίσημο: Με 1,2εκ. ευρώ ο Φιγκέιρας στην Μπράγκα έως το 2022

Με πώληση και όχι με δανεισμό έφυγε από τον Ολυμπιακό ο 26χρονος Πορτογάλος μπακ. Η Μπράγκα ανακοίνωσε την απόκτησή του για τα επόμενα 4,5 χρόνια. (VIDEO)

Τελικά με πώληση και όχι με δανεισμό όπως είχε ακουστεί αρχικά, αποχώρησε ο Ντιόγο Φιγκέιρας από τον Ολυμπιακό. Η Μπράγκα ανακοίνωσε την Τετάρτη (31/1) τη μεταγραφή του, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι ο παίκτης υπέγραψε για τα επόμενα 4,5 χρόνια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του 1,2 εκατομμύρια ευρώ από τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Όταν ο Φιγκέιρας είχε αποκτηθεί τον Μάιο του 2016 από την Σεβίλλη, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δώσει 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ο παίκτης έκανε αυτό που ήθελε, πήγε σε μία ομάδα που πιστεύει ότι θα έχει φανέλα βασικού και παρά την προσπάθεια του Γκαρθία να τον κρατήσει στον Ολυμπιακό, προτίμησε να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Με "Netflix" η παρουσίαση του Φιγκέιρας

Η Μπράγκα μάλιστα βρήκε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να τον παρουσιάσει καθώς ανέβασε στο twitter της ένα βιντεάκι ζητώντας απ' όλους να ξεχάσουν το "Netflix και τη χαλάρωση και να πιάσουν τα ποπκορν γιατί με τη νέα προσθήκη στην ομάδα έρχονται τίτλοι, γκολ και ασίστ στην μεγάλη οθόνη...

Δείτε όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει σε Ελλάδα και Ευρώπη:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ